Netflix: nu med individuelle profiler til alle i familien

Med individuelle profiler skal du ikke længere dele 'smag' med børnene.

Netflix giver nu muligheder for at have fem individuelle profiler på en konto. (Foto: Robert Galbraith © Scanpix)

Hvis du deler Netflix-konto med dine børn, så har du måske oplevet, at Netflix foreslår, at du gerne vil se tegnefilm eller andre børneprogrammer - mens børnene bliver foreslået at se dokumentarfilm.

Det har Netflix nu endelig gjort noget ved, ved at introducere individuelle profiler - nærmere bestemt får du fem profiler til hver Netflix-konto.

Det betyder at Netflix i fremtiden, hver gang du logger på, vil spørge hvem det er der sidder foran skærmen.

Flere om en konto mudrede billedet - også for Netflix

Tanken er at Netflix dermed kan blive langt bedre til at komme med forslag til hvad du skal se, sammenlignet med i dag, hvor det er baseret på en blanding af forskellige generationers interesser.

Desuden vil det give forældre mulighed for at sætte begrænsninger på hvilket indhold børnene kan se.

Men det er ikke kun en fordel for dig som Netflix-bruger.

Det vil samtidig også give Netflix mulighed for at indsamle langt mere detaljeret data om den enkelte person i husstanden - data som er et centralt element i udviklingen af fremtidigt indhold og nye features.

Forbind til din Facebook-konto og se det vennerne ser

En anden ny feature er, at du kan forbinde hver profil med din Facebook-konto, og få forslag til hvad du skal se baseret på hvad dine venner ser. Så må man jo håbe at de har god smag.

Individuelle profiler kan indtil videre kun oprettes på Netflix' website eller på Playstation 3, men alle profiler kan derefter ses på de fleste devices. Dog må Android og Nintendo Wii-brugere vente lidt endnu.

De nye muligheder på Netflix bliver rullet ud til alle kunder i løbet af de næste to uger.

FacebookTwitter