Sådan bliver Pokémon Go bedre med det rette udstyr

Guide: Fem gode tips til at gøre din pokémon-jagt mere effektiv og sikker

Selvom Pokémon Go har mistet en smule af pusten, er der stadig millioner af aktive brugere på tværs af kloden (Foto: © Tiziana Fabi, AFP or licensors)

Sommeren har stået i pokémon-jægernes tegn – og selv om Pokémon Go har mistet noget af sin popularitet og nogle gange kan være til fare for liv og lemmer, så er der stadig mange danske børn og voksne, der tager en ”swipe”-tur rundt i landskabet for at jage de virtuelle bæster og finde den nærmeste snorlax, dratini eller pikachu.

Og selvom sommeren er nu officielt overstået, er der ingen ro for hærdede poké-jægere. Der er bare færre dagtimer at jage i. Heldigvis er der måder, hvorpå man kan få mest muligt ud af dagen.

1)Udvid din batteri-levetid

(© ColourBox.com)

Har man først spillet Pokémon Go i et par timer, er der ikke nogen tvivl om, at det er et spil, der sluger utrolig meget batteri fra smartphone eller tablet. Der findes heldigvis teknologiske løsninger på det problem, for du kan købe eksterne batterier, der kan overføre strøm til din smartphone eller tablet. Er du miljøbevidst og tålmodig, findes der også batteriopladere, der er bygget på solenergi. Se nogle eksempler her.

2)Bliv set i mørket

(© ColourBox.com)

Det er ikke et ukendt fænomen, at pokémon-jægere kan være til fare i trafikken – og nu hvor vi er på vej mod en mørkere sæson, bliver risikoen større. Det er derfor en rigtig god ide, at du øger din egen sikkerhed (og den for andre i trafikken) ved at bære udstyr, der gør dig mere tydeligere i natten, f.eks. en refleks-vest. Se nogle eksempler her.

3) Bliv bedre til at fange

Når du endelig falder over en sjælden pokémon, må du udnytte ethvert trick i bogen for at sikre dig den til din samling. Heldigvis findes der også tekniske løsninger, der gør jagten bedre, f.eks. har bl.a. firmaet Catalyst lavet en gummi-ramme, der gør det lettere at kaste din pokéball med succes. Har du adgang til en 3D-printer, kan du også printe dit helt eget sigtekorn til din smartphone.

4) Optimer din motion

(© Fitbit.com)

Selvom spillet er ganske underholdende blot som spil, så er det også en god undskyldning for at komme ud at røre sig. Og når du først er ude at få motion, hvorfor så ikke følge, hvor meget motion du egentlig får, og hvordan du optimerer din form. Der findes mange gode fitness-armbånd, der kan måle blodtryk, forbrændte kalorier osv., antal skridt osv. – endnu dog ingen der tæller klækkede pokémon-æg

5) Beskyt din mobil

(© ColourBox.com)

Den øgede trafik ude i den fri natur, gør også faren for, at der sker noget med din tablet eller smartphone større. Derfor er det en god ide, at du sikrer dig et solidt cover, der kan beskytte imod evt. fald. Se eksempler her. Har du udvidet jagten til også at inkludere din cykel, så kan det øge risikoen for bl.a. at tabe telefon. Derfor er det en god ide, at finde en mobilholder til sin cykel. Du kan holde begge hænder solidt på styret – og telefonen er sikret mod evt. styrt. Husk, pas på dig selv og din medtrafikanter generelt. Husk: Skal du fange en pokémon, så træk væk fra trafikken og stil cyklen. Se eksempler her.