Selvsnørende sko koster mindre formue

Nikes nye sko er inspireret af klassisk fremtidsfilm. De kommer i handlen i USA senere på måneden.

Den selvsnørende sko har lys i siden. (© Nike.com)

Knap 5000 kroner det er mere, end selv Lars Løkke bruger på et par sko. Men til gengæld for den hampre pris kan man få et sæt futuristiske, par af slagsen, der kan snøre sig selv.

Skoene, der udviklet af Nike, er inspireret af filmen ”Tilbage til Fremtiden 2” fra 1989, hvor hovedpersonen Marty McFly (Michael J. Fox) rejser frem i tiden til filmens 21. oktober 2015. Her får han et par fremtidige Nike-støvler, der snører sig selv og passer som fod i hose i filmen.

Producenten lod sig inspirere af filmen og brugte datoen som afsæt til at udvikle et par selvsnørende støvler allerede sidste år, hvor de præsenterede dem for Michael J. Fox i vores virkelighed.

Nu er støvlerne, der har fået navnet Hyperadapt 1.0, snart i handelen, så almindelige dødelige (med plads på kontoen) kan købe dem. Prisen står lige nu til at være 720 dollars eller knap 5000 kroner – uden moms (!). I første omgang kan de dog kun købes i USA.

Skoene kommer med indbygget batteri, lys og knapper, så skoen ifølge producentens oplysninger med et enkelt tryk snører sig om foden, så det lever op til professionelles sportsudøveres behov.

Et svævende skateboard følger ikke med i pakken.

Facebook
Twitter