Spotify giver halv pris til studerende - bare ikke i Danmark

Kun de amerikanske og engelske studerende kan få billigere musikstreaming.

Kampen om kunderne - og om i det hele taget få folk til at betale for streaming musik - er benhård. Nu giver Spotify så studerende halv pris, men det gælder ikke danskere. (Foto: Nicolai Franck © DR)

Konkurrencen på markedet for streaming musik er benhård.

På trods af at udbuddet hos de forskellige tjenester minder meget om hinanden - og priserne ligeså - så er det alligevel lykkedes for Spotify at være det firma der oftest bliver nævnt når talen falder på abonnementsbaseret musik.

Selvsamme Spotify spiller nu en ny trumpf på banen - halv pris på deres premium løsning til studerende, så det nu i USA koster 5 dollars om måneden, godt 25 kroner, at have adgang til over 20 millioner sange.

Tilbuddet gælder ikke for danskere

Desværre gælder tilbuddet ikke for de danske studerende.

I et svar til dr.dk om hvorfor danske studerende ikke skal tilbydes de samme vilkår, skriver Spotify:

- Vi ville elske at kunne tilbyde discounts til studerende i alle lande. Vi har ingen umiddelbare planer om at give studenterrabat i Danmark, men vi håber at vi på et senere tidspunkt kan give alle studerende et bedre tilbud på Spotify.

Spotify kommenterer dog ikke på hvorfor de netop har udset sig de studerende som en gruppe der skal have billigere adgang til musik.

Facebook
Twitter