Test dig selv: Hvor meget tid har du brugt på Facebook?

At Facebook er en tidsrøver, er velkendt – men hvor meget tid har du faktisk brugt på det sociale medie? Det kan du tjekke her.

Denne artikel begynder med en advarsel: Hvis du bare er en nogenlunde gennemsnitlig bruger af Facebook, har du givetvis spildt uger og atter uger på at klikke rundt derinde.

Præcis hvor meget tid, Facebook har kostet dig, kan du nu få vished for med et underholdende værktøj, som magasinet Time har lagt på deres netsted.

Værktøjet giver dig kun et estimat over dit tidsforbrug, baseret på de ting, du har klikket på eller skrevet på det sociale medie. Alle de gange, du bare er logget ind for at tjekke et eller andet, tæller ikke med.

Brugerne hos Time har postet deres tidsforbrug i kommentarfeltet, og her er der enkelte brugere, der angiver at have brugt mere end 100 døgn, nogle endda det dobbelte, på Facebook.

Prøv selv via dette link – og fortæl os gerne dit resultat i kommentarfeltet nedenfor. Vær opmærksom på, at det kan tage ret lang tid at tygge sig igennem din profil.