VIDEO Forstå Snapchat på få minutter

Snapchats direktør Evan Spiegel har begået en video, der på bedste vis svarer på et af tidens store spørgsmål: Hvad er Snapchat, og hvorfor er det så populært?

Er du 14 år gammel, er det stort set lige så sikkert, som at du går i skole, at Snapchat gløder på din telefon. Men lægger du bare 15 år til, er der virkelig mange, der får forklaringsproblemer, hvis de skal forklare, hvad Snapchat er, og hvorfor det er så populært.

I går publicerede Snapchats direktør Evan Spiegel så kortvarigt en video på Twitter, hvor han med sine egne ord forklarer, hvorfor op mod 100 millioner mennesker hver dag bruger Snapchat.

Tweetet med videoen i har han - i ægte Snapchatstil - nu slettet, men videoen lever i bedste velgående på YouTube, i samme elendige kvalitet som den oprindeligt blev uploadet i.

Indholdet er dog ikke til at tage fejl af. Her forklarer Spiegel ret præcist, hvordan brugen af billeder og sociale netværk har udviklet sig, og at billeder sendt med Snapchat sådan set bare er måden, man taler med hinanden på, når man er ung.

Videoen er på engelsk, men forklaringen er muligvis den mest klare, vi er stødt på her på redaktionen, og vi giver derfor ordet videre til Evan Spiegel.

Facebook
Twitter