En helt ny månemission er for kort tid siden opsendt af Indien, da sonden Chandrayaan-2 blev sendt afsted fra rumhavnen Sriharikota på landets østkyst.
Opsendelsen blev oprindeligt udskudt nogle dage efter opdagelsen af en fejl, men den blev rettet og rakettens last - en avanceret robotsonde - er nu i kredsløb om Jorden og snart undervejs mod Månen.
Chandrayaan-2 er opsendt med en indisk udviklet GSLV Mk III raket, der første gang var i brug 2014. Raketten er en mediumstørrelse løfteraket, som er 43 meter høj.
Du kan se hele opsendelsen med optakt her.
Kompliceret mission skal lande på Månen
Den 1,2 milliarder kroner dyre månemission skal efter planen placere en sonde tæt ved Månens sydpol, hvor den skal lede efter vand. Det er første gang, vi mennesker besøger Månens sydpol.
1,2 milliarder kroner lyder måske dyrt, men det er faktisk ekstremt billigt for en så avanceret og ambitiøs mission.
Missionen er den mest komplicerede, som det indiske rumagentur ISRO har kastet sig ud i indtil videre.
Til september, når rumskibet er ankommet til Månen, bliver et landingsmodul sendt ned til overfladen. Efter en forhåbentlig succesfuld landing kører en soldrevet robotbil afsted.
Det mest kritiske punkt er landingen, som fejlede for blandt andet Israel tidligere i år.
Vil opmuntre Indiens ungdom
Indiens premiereminister Narendra Modi skriver på Twitter, at opsendelsen vil "opmuntre ungdommen til at søge mod forskning, innovation og videnskab af høj kvalitet."
- Takket være Chandrayaan vil Indiens måneprogram få et gevaldigt boost. Vores eksisterende viden om Månen bliver forhøjet betydeligt, skriver han.
Oprindeligt var opsendelsen timet til 50-års jubilæet for opsendelsen af Apollo 11. Men en fejl i en heliumflaske ombord var skyld i, at opsendelsen blev udskudt, og raketten blev tømt for brændstof.
Løste problemet
Til New York Times udtaler det indiske rumagenturs talsmand Vivek Singh, at problemet blev løst tilfredsstillende.
- Vi løste problemet med lavt tryk, og stemningen er perfekt, siger han til avisen.
- Ved rummissioner kan du ikke nøjes med 99 procent tillid. Du bliver nødt til at have 100 procents tillid.
Hvis missionen med succes lander på Månen, bliver Indien den fjerde nation efter USA, Rusland og Kina - til at lande på Månen.
En succes vil have stor betydning for det relativt unge indiske rumprogram, der konkurrerer med private aktører som SpaceX om at levere højkvalitetesopsendeler til lav pris.