Anne-Marie Rindom

Forberedelse, ambitioner og marginaler. Alt er på plads til laser radial

Anne-Marie Rindom

Forberedelse, ambitioner og marginaler. Alt er på plads til laser radial

Scroll eller brug piltasterne for at læse

Samtidig er hun den, der træner mere, længere og hårdere end alle andre i vægtlokalet. Og som alle vindertyper giver hun den altid lige en skalle mere, når de andre kører hjem. På den baggrund har det altid været et spørgsmål tid, før hun trådte ind i verdenseliten.

Podiepladserne er kommet på stribe, og konkurrenter har måttet vænne sig til at Anne-Marie aldrig giver op, og at hun formår at lave resultater uanset hvor svært det måtte se ud tidligt i et stævne. En unik evne, der har hjulpet hende mange gange.

Anne-Marie Rindom startede stævnet godt, og afsluttede perfekt.

Inden sidste sejlads lå hun på en førsteplads, men under finale sejladsen blev hun presset voldsomt af flere af klassens veteraner.

Hun beholdt det kølige overblik, og vandt VM.

VM-sejren gav hende en solid føring i udtagelsen, da Sarah Gunni endte på en 26. plads. Anne-Marie Rindoms medalje var i øvrigt den første danske medalje i en OL klasse siden 2009.

Næste stævne var VM 2016, og desværre var Sarah Gunni Toftedal skadet. Anne-Marie viste endnu engang at hun ikke bare tilhører klassens elite – hun er eliten.

På VMs sidste dag sejlede hun en bronzemedalje hjem fra en position, hvor medaljer så ud til at være uden for rækkevidde.

Anne-Marie Rindom er allerbedst, når det spidser til i medaljesejladsen. Det kommer til at betyde noget i Rio, hvor hun er et af de bedste danske bud på medalje.

Credit
Tekst: Bo Hasseriis HansenBilleder: Getty/ Mick Anderson/SAILINGPIX, Das Büro for DIF og Team Danmark, Das Büro for DIF og Team Danmark, Das Büro for DIF og Team Danmark, Getty/ Buda Mendes, Getty/ Mick Anderson/SAILINGPIX, Das Büro for DIF og Team Danmark, Getty/ Mick Anderson/SAILINGPIX, Getty/ Buda Mendes, Das Büro for DIF og Team DanmarkWebdokredaktør: Maya Nissen