Ørnen Om Ørnen Billedgalleri Persongalleri Holdet bag Backstage Download Kommentarer
 
 
  Peter Thorsboe  
  Peter Thorsboe bragede igennem som hovedforfatter med kæmpesuccesen ’Rejseholdet’ (2000-2003), som han bl.a. blev hædret for med en International Emmy Award i 2002. Denne gang deler han hovedforfatter-rollen med Mai Brostrøm.
Læs mere
  Mai Brostrøm  
  Mai Brostrøm er uddannet fra Den Danske Filmskoles manuskriptlinie. Hun grundlagde samarbejdet med Peter Thorsboe, da hun var medforfatter på en række afsnit af ’Rejseholdet'. Lige siden har de begge været igang med det fælles projekt 'Ørnen'.
Læs mere
 
  Sven Clausen  
  Sven Clausen er executive producer på Ørnen og producent på DRs Krøniken. Sven Clausens arbejde med serieproduktion er blevet belønnet med flere priser, senest 'Bedste internationale producent af drama serier' ved Monte Carlo Television Festival.
Læs mere
  Michael Bille Frandsen  
  Michael Bille Frandsen er producent på Ørnen. Han er uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinie i 1997. Herefter har han stået bag en række succesfulde spillefilm og er i dag en af DRs yngste producenter.
Læs mere
  Niels Arden Oplev  
  Niels Arden Oplev har instrueret afsnit 1-2, 15-16 afsnit 19 og 23-24. Han har efterhånden gjort det til sit varemærke at være kreatør af visuelle koncepter på danske tv-serier, bl.a. på 'Rejseholdet', TV2s 'Forsvar' og ikke mindst 'Ørnen'.
Læs mere
  Jannik Johansen  
  Jannik Johansen har instrueret afsnit 3 og 4 af Ørnen. Han fik et stort gennembrud med sin debutfilm ’Rembrandt’, og har tidligere instrueret tre afsnit af ’De Udvalgte’ og ’Rejseholdet’.
Læs mere
  Jørn Faurschou  
  Jørn Faurschou har instrueret afsnit 5 og 6 af Ørnen. Han er en garvet herre på TV-Dramas serier, hvor han tidligere har instrueret syv afsnit af 'Taxa' og otte afsnit af ’Rejseholdet’ - deriblandt ét af de afsnit, der blev belønnet med en Emmy.
Læs mere
  Martin Schmidt  
  Martin Schmidt har instrueret afsnit 7-8 og 13-14 af Ørnen. Han er kendt som dansk films leverandør af gysere, men har også tidligere instrueret to afsnit af ’Rejseholdet’ og 'Nikolaj og Julie'. Netop nu er han ved at lægge sidste hånd på TV2s julekalender.
Læs mere
  Søren Kragh-Jacobsen  
  Søren Kragh-Jacobsen har instrueret afsnit 9,10, 21 og 22 af Ørnen. Han er manden bag en lang række prisbelønnede film og hører til i dansk films superliga. Med Ørnen er det første gang han indtræder i instruktør-stafetten i en lang dansk tv-serie.
Læs mere
  Kristoffer Nyholm  
 

Kristoffer Nyholm har instrueret afsnit 11 og 12 af Ørnen. Han har arbejdet med film siden midten af 70’erne, og udover at skrive og instruere en række tv-film, har han gjort sig særlig bemærket som episode-instruktør på de fleste nyere danske tv-serier.
Læs mere

  Jesper W. Nielsen  
 

Jesper W. Nielsen er uddannet filmklipper fra Den Danske Filmskole i 1986. Men side-løbende med klippearbejdet har han udviklet sit talent for at instruere. Gennembrudet kom med den prisbelønnede ’Okay", og siden har han bl.a instrueret "Store planer".
Læs mere

  Rumle Hammerich  
 

Rumle Hammerich har i mange år udfoldet sine alsidige talenter i filmbranchen - bl.a. som chef for TV-Drama og på Nordisk Film. Vi kender ham dog bedst som instruktør, hvor han senest har haft stor succes med "Unge Andersen", som han fik en Emmy for.
Læs mere

  Louise Friedberg  
 

Louise Friedberg har en fortid som scripter og instruktørassistent, og blev i 2005 uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktør-linie. Ørnen er Louises første produktion efter filmskolen, og siden har hun instrueret novellefilmen ”Pige min”.
Læs mere

  Jacob Groth  
  Jacob Groth har komponeret musikken til Ørnen. Han har tidligere skrevet musik til en lang række spillefilm, tv-serier, opera, musicals, diasshows, reklamefilm, novellefilm og performance/videoinstallationer.
Læs mere
  Lars Vestergaard  
  Lars Vestergaard er manden bag billedsiden i successerierne 'Rejseholdet' og 'Nikolaj og Julie'. Sammen med Niels Arden Oplev løfter han Ørnens koncept op til nye, visuelle standarder.
Læs mere
  Søren Gam  
 

Scenografen Søren Gam har høstet stor anerkendelse for sine dekorationer til danske spillefilm. 'Ørnen' er hans første opgave for TV-Drama, og det er resulteret i den imponerende tre-etagers dekoration, der huser Rigspolitiets Særlige Afdeling.
Læs mere

  Søren B. Ebbe  
 

Søren B. Ebbe er en af Danmarks bedste klippere. Derfor er han en efterspurgt herre, både på tv-serier og i spillefilm, når fortællingens rette tempo og udtryk skal lægges fast.
Læs mere

 
 

Hele holdet fra afsnit 23 og 24

 

'Ørnen' er et samarbejde mellem TV-Drama, DR's faste stab og en lang række freelancere.

Så det er cremen af den danske film- og tv-branche, der ønsker rigtig god fornøjelse med 'Ørnen'.

Se billedet i stort format

 

 

  Hele holdet fra afsnit 20
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 18

Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 17
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 15 og 16

Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 11 og 12
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 9 og 10
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 7 og 8
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 5 og 6
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 3 og 4
Se billedet i stort format

Hele holdet fra afsnit 1 og 2
Se billedet i stort format