Ørnen Om Ørnen Billedgalleri Persongalleri Holdet bag Backstage Download Kommentarer
 
 
 
 
  Sæson 1  
 

Sæson 2
Afsnit 9 - Kronos
Afsnit 10 - Kronos
Afsnit 11 - Erinye
Afsnit 12 - Agamemnon
Afsnit 13 - Agamemnon
Afsnit 14 - Agamemnon
Afsnit 15 - Keres
Afsnit 16 - Keres

 
 

Sæson 3

 
 
 
Resumé af afsnit 11

Hallgrim fortsætter jagten på Benjamin Stern, som nu også viser sig at være dybt involveret i handel med bloddiamanter fra Congo, der bruges som betaling for illegale våben. På Benjamins computer findes en e-mail fra den eftersøgte krigsforbryder, Le Mabé, der informerer om, at to navngivne, congolesiske kvinder befinder sig i Danmark.

Ditte og Frandsen tager til Sandholm-lejren for at tale med de to kvinder, Beatrice Nendolo og hendes datter Mateso. De har begge har været udsat for massevoldtægter, hvor især Mateso har uhyggelige fysiske mén. Beatrice kender både Benjamin Stern og Le Mabé, for det var hendes mand Kalume, der i en række artikler afslørede de tos samarbejde. Han blev udsat for en grusom hævn, men formåede at flygte. De to kvinder kommer under politibeskyttelse - og med god grund: Kun Ditte og Frandsens tilstedeværelse forhindrer en af Benjamins håndlangere i at likvidere dem.

Da Hallgrim finder ud af, at Kalume lever under svensk politis beskyttelse, tager han til Stockholm for at møde ham. Derovre appellerer han også til Benjamins mor og bedstemors samvittighed, for at få at vide, hvor han opholder sig - dog uden held. Han beder Marie, der har afbrudt deres forhold og er taget til krigsforbryderkonference med Stræde fra PET, om at tjekke op på Le Mabé.

Efter afhøring af Kalume undrer Hallgrim sig over, at Kalume ikke spurgte til det barn, hans kone ventede, da de blev skilt ad i Congo. Måske er det en anden, der giver sig ud for at være Kalume? I Stockholm genoptager Hallgrim romancen med sin gamle flamme, Frida. De afbrydes, da Benjamins mor ringer og giver ham adressen på Benjamins skjulested. Men da indsatsstyrken ankommer, er Benjamin endnu en-gang forsvundet.

Thea har udvist civil courage og fået Mateso anbragt på et privathospital under stor politibeskyttelse. Men to falske ambulancefolk hugger Benjamins håndlanger ned og kommer derved udenom security. De angriber både Mateso og Beatrice, der dog gør uventet modstand, indtil Nazim og Michael når frem.

Marie faxer et billede, der viser, at mander, der påstod at være Kalume, i virkeligheden er Le Mabé. Men da Hallgrim ankommer til hans beskyttede bopæl for at anholde ham, finder han i stedet Benjamin dræbt - og Le Mabè er forsvundet...

Om afsnit 11
Kodenavn: Erinye

TV-Drama