Ørnen Om Ørnen Billedgalleri Persongalleri Holdet bag Backstage Download Kommentarer
 
 
 
 
  Sæson 1  
 

Sæson 2

 
 

Sæson 3
Afsnit 17 - Kalypso
Afsnit 18 - Kalypso
Afsnit 19 - Thanatos
Afsnit 20 - Thanatos
Afsnit 21 - Minos
Afsnit 22 - Minos
Afsnit 23 - Ithaka
Afsnit 24 - Ithaka

 
 
 
Resumé af afsnit 22

Under et opgør mellem Nino og Bosco bliver Nazim ramt af skud, og få timer senere står det klart, at han ikke vil overleve. Hallgrim sidder hos sin nære ven, da hans hjerte giver op. Tysk efterforskning afslører, at Bosco er involveret i international handel med avanceret elektronisk udstyr, der vil være i stand til at sætte ethvert samfund i stå. Boscos spor peger i retning af en lille ø i det sydlige Danmark, og allerede næste morgen kan aktionsstyrken arrestere Bosco - næsten for ubesværet. Men han lægger dog ikke skjul på, at hans trusler mod Thea og krigsforbryderdomstolen står ved magt.

I Danmark har Thea arrangeret et ministermøde mellem Serbien og Danmark. Boscos dødstrusler gør det oplagt at aflyse mødet, men Thea nægter. Den serbiske delegation ankommer til København, og kort efter indleder Angelika en dramatisk bortførelse af Thea og den serbiske minister, hvor avanceret elektronisk udstyr lammer politiets kommunikation.

Hallgrim modtager en videomail med billede af gidslerne, og bliver samtidig ringet op af Angelika, der vil udveksle gidslerne med Bosco. Hallgrim skal handle hurtigt og gør sit bedste på sin vej gennem systemet. Men den danske statsminister gør det klart, at Danmark ikke forhandler med terrorister. Mens Hallgrim køber sig tid hos Angelika, beder han Michael hacke sig ind på den computer, der har afsendt mailen. Sporet fører til et område ved Københavns havn, og aktionsstyrken sendes af sted. Hallgrims plan er at vende Boscos nye elektroniske udstyr mod ham selv. Men Angelica lugter lunten, og beslutter sig for at dræbe sine gidsler og flygte. Angelikas folk har hævet pistolerne mod Thea og ministeren, da det endelig lykkedes AKS-tropperne med Hallgrim i spidsen at befri dem.

Thea er rystet, men hun er med, da RSA-holdet i samlet folk modtager kisten med Nazim i Københavns lufthavn.

Om afsnit 22
Kodenavn: Minos

TV-Drama