Ørnen Om Ørnen Billedgalleri Persongalleri Holdet bag Backstage Download Kommentarer
 
 

Fraklip: Farvel Michael
Der blev ikke plads til David Owes sidste scene i det action-mættede afsnit 24 af Ørnen. Men her kan du se afslutningen på Michaels historie.
Se video klip her

Bag om afsnit 24
Filmholdet kom på overarbejde, da jagten på Sifs bortførere skulle i kassen på bare én dag. Der blev filmet til lands til vands og i luften, mens vejret skiftede på islandsk manér. Se video

Forfatterne får de sidste ord
Brostrøm og Thorsboe runder historien om Hallgrim af. Du kan se hele interviewet som ekstra-materiale på de kommende Ørnen-dvd'er, der udkommer snart. Se interviewet her

Backstage - afsnit 23
Mens de sidste optagelser fandt sted i Island, blev den store Ørneborgs tre etager revet ned. Det tog tid, men her kan du se det hele på et halvt minut.
Settet tages ned - se video
Læs om og se billedgalleri af studiet

Mød skuespilleren: Jens Albinus
Efter flere års arbejde med Hallgrim-rollen løfter Jens Albinus sløret for sit syn på Hallgrim og hans styrker og svagheder. Han kalder bl.a. Hallgrim for en "punkteret actionhelt".
Se interviewet her

Backstage - afsnit 22
Det er ikke altid lige nemt at få en stor udendørs-scene i kassen. Vejret drillede, og derfor måtte filmholdet hele tre gange rykke ud til Mindelunden for at få optaget actionscenen, hvor Thea og den serbiske minister bliver bortført. Se video her

Mød skuespilleren: Janus Bakrawi
Så blev det desværre tid til at sige farvel til Nazim. Hans pludselige død kom som en stor overraskelse for skuespilleren bag rollen, Janus Bakrawi - her med datteren Amani. Hør ham fortæller om sit syn på Nazim-rollen og sin exit fra serien. Se video her

Mød skuespilleren: Ghita Nørby
Ghita Nørby fortæller om sin rolle som Thea Nellemann. Her kan du høre mere om den skarpe og handlekraftige politimester og om Theas mere private sider.
Ghita fortæller også om sine actionscener i afsnit 22.
Mød skuespilleren Ghita Nørby

Backstage - afsnit 21
Kom med bag kameraet og oplev, hvordan scenen, hvor Nazim bliver skudt, blev optaget. Du kan også se det færdige resultat under ugens highlights.
Se videoen her

Mød forfatterne: Brostrøm og Thorsboe
I dette uddrag af et længere interview fortæller forfatterne om arbejdet med afsnit 20, hvor emnet krigsforbrydelser krævede stor research, inden skrivearbejdet kunne begynde. Se flere klip fra interviewet senere her på sitet. Se video her

Mød instruktøren: Louise Friedberg
Hun var netop uddannet fra Filmskolen, da hun satte sig i instruktørstolen på Ørnen. Og i ugens interview lægger hun ikke skjul på, at opgaven både var spændende, men også en stor udfordring. Se video her

Backstage med David Owe
Se nærmere på "Ørneborgen"!
Kom med David Owe på rundvisning i RSAs kontorer på Holmen, der i virkelighedens verdener en stor dekoration i TV-Byen.
Se videoen her

Mød fotografen: Lars Vestergaard
Ørnens konceptuerende fotograf, Lars Vestergaard, er tilbage bag kameraet i afsnit 19. Her fotæller han om at skabe dynamik med det bevægelige kamera i et afsnit, der var hårdt at få i kassen.
Læs mere og se klip

Backstage - afsnit 18
Filmholdet er taget op til det mondæne Hornbæk, hvor scenerne i Estrids sommerhus skal optages. Se med, når Rumle Hammerich instruerer Michael Carøe og Ines Prange.
Se videoen her

Mød instruktøren: Rumle Hammerich
Ørnens 18. afsnit er instrueret af Rumle Hammerich. Her fortæller han om at være glad for et "soaped" afsnit og om sine yndlingsscener.
Se interviewet her
Læs mere om Rumle Hammerich

Mød instruktøren: Jesper W. Nielsen
Jesper W. Nielsen har instrueret Ørnens 17. afsnit. Mød ham til en snak om afsnittet og om at træde ind og overtage kommandoen midt i en tv-serie. Se interviewet her
Læs mere om Jesper W.

Backstage - afsnit 17
Tag med på location-optagelser på Københavns havn og se, hvordan en scene bliver til. Jesper W. instruerer Henrik Lykkegaard og Susan Olsen i scenen, hvor Jens og Ditte diskuterer datteren.
Se videoen her

Emmy-vinder 2005
Her kan du læse mere om Emmy-triumfen i New York. Læs reaktioner fra Ørnens skuespillere og producent. Se de officielle fotos fra gallafesten, klip fra TV-Avisen og læs Kulturministerens gratulationer.
Se Emmy-tema

Ørnens soundtrack
Vores tyske co-producenter ZDF har lavert en ny musikvideo til Ørnens titelmelodi 'Forgiveness'. Den kan du nu se her på sitet.
Se ZDF musikvideo
Se Ørnens musikvideo

Download ringetone

Læs om Ørnens musik


Backstage fra sæson 2
Kom med bag kulisserne under produktionen af Ørnens anden sæson.

Klik herBackstage fra sæson 1
Kom med bag kulisserne under produktionen af Ørnens første sæson. Se bl.a. hvordan de store eksplosioner og skud-scener bliver skabt og læs om, hvordan de enkelte instruktører arbejder.

Klik her