Ørnen Om Ørnen Billedgalleri Persongalleri Holdet bag Backstage Download Kommentarer
 
 


 
  Lene
KANON serie.... Men kan det virkelig passe, at vi nu har set det aller sidste afsnit????? Men ok, så ved forfatterne hvad de skal i gang med i juleferien!!! Nemlig skrive nye afsnit. Vi glælder os ;0)
 


  Ulla Majbritt Jensen
Ørnen er den bedste serie jeg har set længe. Den er så gennemtænkt i plottet at det er en fornøjelse at se med hver søndag. Skuespillerne er suveræne og enormt dygtige. Stor tak til jer alle og stor tak til dem der står for serien. Bare I vil fortsætte serien, nu er den næsten ikke til at undvære. Den må da også blive et hit i andre lande.
 


  Stina
Æv hvor ville jeg ønske at Ørnen kunne fortsætte for ivigt!!!!
Tak for en go serie...
 


  DR skuffer
som med rejseholder vælger DR igen at stoppe en tv serie som dankserne kan lide - i england kan man saktens lave 100 afsnit af en serie og folk elsker den stadig men i DR´s hverden skal vi åbent bart hele tiden have noget nyt nej DR. MERE REJSEHOLDER MERE ØRNEN FORSTÅ DET NU
 


  Jens Døssing
Det var en rigtig god afslutning.
 


  Hanne
Hvorfor stopper i den nu? jeg synes der er så mange spørgesmål, som ikke er besvaret?
 


  Kim Christensen
Jeg syndes at ørnen er skide god jeg har set alle afsnit. dem jeg syndes bedst om fra Ørnen er Nazim og Hallgrim de spiller så skide godt. Jeg fik sådan en underlig fornæmelse da Nazim døde jeg var lige ved at græde. i SKAL lave flere afsnit det SKAL i gøre
 


  Jeanette
Syntes det var en ukorrekt slutning, og har flere som mener det samme. Hallgrim skulle mødes med Marie igen. og det er vi vist mange der mener..
Ville lige hører på vegne af rigtig mange seere om der kommer flere afsnit, syntes slutningen ligger lidt op til det.
 


  Flemming H. Jensen
Et vedmodigt farvel. Savnede og se hvad der skete mellem Halgrim og hans datter?
Ellers har det været en stor fornøjelse at sætte sig tilrette hver søndag aften med kaffen og udsigten at følge Ørnen. Barneby er da ok, men Ørnen er den bedste.

Håber at Thorsboe og Co ikke lader os i stikken til næste år, bliv endeligt ved med jeres fantasifulde, gribende og spændende serier.
 


  Anna Madsen
Alt i alt syntes jeg, det var et lidt rodet afsnit... Der blev lagt op til rigtig meget, som vi så aldrig kan få svarene på, da serien jo er stoppet :(
Det 'store' mafiaopgør var ret tamt - det virkede i hvert fald meget uprofessionelt, at lade dem skyde hinanden...men det var måske meningen? Hallgrims opgør med Bosco var også ret skyffende i forhold til de tidligere opgør i sæsonfinalerne.
Michaels historie, som vi ikke fik afslutningen på i afsnittet (virkelig skuffende!!!), føler jeg heller ikke fungerer. Hvem er hende kæresten? Må man godt ta' til Tailand, når der kører en sag mod en? Frandsen bemærkning om, at det har stået på i flere måneder faldt ret meget til jorden...det virker som om forfatterne hurtigt har skulle finde på en afslutning, men så skulle de hellere ha' ladet være med at sætte sagen igang i første omgang. Historien om den lille islandske pige, blev der lagt maget op til i forrige afsnit, det var derfor lidt af et antiklimaks, at hun blev fundet så hurtigt. Personligt syntes jeg, de gamle mænd blev for kedelige at høre på...selvom de så var mafiaen.

Ørnen har været en dejlig serie, at følge de sidste par år - men afslutningen er en OMMER!
 


  Sofie Rømer
Jeg synes, at det var en rigtig god afslutning på hele den fantastiske serie, ingen vilde løse ender, men samtidig kan man selv tænke videre. Men hvor var det synd for Thea, at hun ikke fik sin minister =(
Men igen - I fik det godt sluttet af, ikke for romantisk eller dramatisk!
 


  Kirsti
Spennende til siste slutt! Så trist at det er over!!! Takk for en riktig god serie, håper vi får flere gode serier fra våre naboer i sør!
Komplimenter til Albinus for hans islandsk, det var riktig godt! Det er altså ikke lett!
En takk også til Jacob Groth for hans fantastiske musikk.
-Hilsen fra en trofast seer og potensiell dvd kjøper i Norge-
 


  Claire
Does anyone read the script? How did the kidnapper know that the little girl and her grandfather would be on the cliffs, so they could escape by boat? How did the cops get to a boat so quick? Why did Bosco killed the CIA agent, he could of just as well shot her in the knee cap preventing her from following him? Why didn't the other CIA agents looks a bit more anger after they saw the Danes had arrested Bosco? Why was Ghita N. character looking so happy for Halgrin's birthday when her lover had just been killed? Why did all the 'bad guys' kill each other at the pool and why would the Am gangster's girlfriend be so stupid as to meet her lover in the hotel?? And why would he be so stupid, an ex Russian miltary man taking such a chance??? Go figure. Time sequence is so off - it is impossible to believe. The stiff foreigners soundly like they came off the set of a spaghetti western! It is a flat, error ridden series - get better writers and editors. Why is the super team working in a set that looks more like a black hole and not the high tech office one is trying to pass it off as.
Why does anyone like this series? It is to bad to be good!
 


  Bjørn Eidnes
Endnu et spændende, nervepirrende og velproduceret afsnit af Ørnen. Endelig kom serien tilbage. Det er vi nogen der har ventet længe på... Skulle jeg give det en karakter, så er det er klokkeklart 13-tal! Kan næsten ikke vente til at næste afsnit kommer på skærmen på søndag. Tak for god dramatik.
 


  Gitte
det er synd at i stopper nu.
alle vil gerne se om der sker noget mellem marie og hallgrim. hvad der udvikler sig mellem frandsen og ditte og om michael kommer tilbage i kan ikke stoppe nu. det er synd og skam i bliver nød til at forsætte. det er et hit i har lavet så på med skoene og på den igen... det har været fantastik og følge med..
mange hilsner Gitte
håber virkelig at i vil forsætte
 


  Line og Simone
Hvad fanden er det der sker ? hvorfor skulle Nazim lige dø ? det var det værste der kunne ske ....
Og husk nu er serien ikke så spændende som før ..... ( jeg så det IKKE søndag)
Det var det værste der kunne ske ..... Hilsner måske Ørnens bedste fans ....