Vi streamer Motor-Mille og kager fra bagedysten

Der er stor forskel på, hvad det er, vi streamer, og hvad vi ser på live-TV, fremgår det af en status fra DR Medieforskning.

BILLEDER: Mr. News fik et overraskende comeback på skærmen lige før sin 75-års-dag

Efter mange år væk fra DR-skærmen og TV-Avisen vendte Ole Thisted i december tilbage som vært for 'Seniormagasinet' på DR2. Lørdag fylder han 75 år.

Næste uges DR: DR2 holder hesteaften lørdag

Her får du smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR’s sendeflade og i DR Koncerthuset i den kommende uge fra den 14.-20. februar 2019.

  1. KOM MED: Radiobiograf har snigpremiere på ny podcastserie

    Fredag faldt der dom i sagen. Og torsdag kan man høre de første to afsnit af radiodokumentaren 'Det Perfekte Offer 2’ i Studie 4 i DR Koncerthuset.

  2. Relationer styrer unges mediedøgn

    Behovet for at undgå kedsomhed, og ikke mindst pleje relationer, er helt afgørende for unges mediebrug, men i løbet af døgnet opstår en lang række nuancer. DR Medieforskning har i en større undersøgel

  3. DR udlejer 8.400 kvadratmeter af DR Byen

    Færre medarbejdere i DR Byen betyder, at DR nu forsøger at udleje cirka 8.400 kvadratmeter. Indtægter fra udlejning vil bidrage til at håndtere de politisk besluttede besparelser i DR.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve
VIDEO: Mandag var ’Bedrag-dag’ i Berlin

’Bedrag III’ ville helt tæt på virkeligheden – og kom det. Mandag havde DR’s dramaserie international premiere i den tyske hovedstad. Hør og se hovedforfatteren Jeppe Gjervig Gram fortælle om tankern

Nu har DR været kulørt i 50 år

Kommende programmer og koncerter

Fogh tager med på roadtrip: Er der noget at skåle for i Europa?

Frem til den 18. februar på DR2: Anders Fogh Rasmussen tager på roadtrip med Morten Brink Iwersen i en ny serie om europæisk politik og vin.

Hugo Helmig på den store scene i DR Koncerthuset

31. marts 2019 kl. 20.00 i Koncertsalen: Den unge sanger har givet over 70 koncerter i år – nu kommer han også til DR Byen.

’Kongens Fald’ - ny podcast baseret på Johannes V. Jensens romanklassiker

Begær, vold og hævn kommer for alvor til udtryk i Johannes V. Jensens roman ’Kongens Fald’. Nu udkommer historien også på podcast.

Bent Fabricius-Bjerre er tilbage på scenen i Koncertsalen

3. april 2019 i DR Koncerthuset: Bent Fabricius-Bjerre samler igen strygekvartetten LiveStrings og gentager succesen med en koncert i DR Koncertsalen - sammen med solisterne Michala Petri og Mathias H

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2017
Etikken i DR
DR for virksomheder
Se planerne for 'Det nye DR'
DR for eksterne producenter
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.