Over 60 danske biografer viser julekoncert med DR Pigekoret og Phillip Faber

DR Koncerthuset inviterer publikum i hele landet indenfor, når årets julekoncert med DR Pigekoret, Phillip Faber og gæstekunstnere sendes live i flere end 60 danske biografer søndag den 13. december.

Næste uges DR: Søren Ryge er tilbage – nu med gravemaskine

Her får du eksempler på, hvad DR har på vej på skærmen, i radioen, i DR Koncerthuset og på DRTV i den kommende uge fra den 3.-9. december 2020.

Professor: ’Historisk drama er utroligt vigtig for vores historiebevidsthed’

DR har netop præsenteret to nye, historiske dramaserier, mens Statens Kunstfond har hædret Lise Nørgaard for ’Matador’. Mediehistoriker Gunhild Agger mener, det historiske drama er central for vores h

  1. DR-drama skal på udenlandske skærme: Nu kommer ulven også ud i verden

    Lande som Tyskland, Frankrig, Polen og Spanien skal nu vise ’Ulven kommer’, der mandag blev anmeldt som ’det mest besættende DR-drama i årevis’.

  2. DR2 går julen i møde med utroskab, klassiske kunstarter og firserfilm

    December banker på døren, og på DR2 kan seerne tælle ned til jul og nytår i selskab med klassiske koncerter, ballet, historieprogrammer, film, portrætter, juleprogrammer og en nytårsspecial.

  3. 612 unge dirigenter fra 65 lande vil med i Malko Konkurrencen 2021

    DR Symfoniorkestret har igen modtaget et rekordhøjt antal ansøgninger fra unge dirigenter fra hele verden, der gerne vil dyste om priserne i DR’s internationale dirigentkonkurrence til juni.

Aktuelt om DR

Magnus Tagmus var med til at gøre DR’s julekalender populær

Siden 1962 har fjernsynet underholdt børnene med en julekalenderudsendelse hver aften i december. Emnerne har været mangeartede, og flere af julekalenderne har handlet om meget andet end jul og nisser

P3 stod bag ’Årets Bedrift’

Kommende programmer og koncerter

’DR2 satire præsenterer’ Bruuns stue

Frem til 26. december på DR2: DR2 er klar med et nyt debat- og quizprogram om et af tidens mest aktuelle emner - krænkelser. ’Bruuns stue’ har satirikeren Rasmus Bruun som vært.

Herbie Hancock vender tilbage
Malko: 24 dirigent-talenter fra hele verden i DR Koncerthuset

7.-12. juni 2021 i Koncertsalen: DR’s traditionsrige dirigentdyst finder sted næste sommer, og billetterne er nu sat til salg.

Alphabeat prøver noget helt nyt i Koncertsalen

23. januar 2021 i Koncertsalen: Det bliver helt nyt for Alphabeat, at koncertgængerne sidder ned til deres ’12 Nights of Thunder’-koncert.

Hr. Skæg byder på sange fra 10 års børnefjernsyn med et juletwist

19. december 2020 i Koncertsalen: Hr. Skæg fra DR Ramasjang og hans makker Vinter inviterer Danmarks klogeste publikum indenfor i Koncertsalen til et juleshow fuld af sjov og sange med et juletwist.

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2019
Etikken i DR
DR for virksomheder
DR's strategi frem mod 2025
DR for eksterne producenter
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.