Corona flytter sportsshow fra Herning til DR Byen

For første gang bliver det traditionsrige årlige sportsshow på DR1 efter nytår afviklet fra et studie i DR Byen.

Værter og musikere klar til Kronprinsparrets Priser

Når Kronprinsparrets Priser 2020 uddeles i Randers, er det med Stéphanie Surrugue og Kåre Quist som værter. Showet sendes live på DR1 og DRTV.

Ny korrespondent har drømt om job i årevis

Tinne Hjersing Knudsen har fulgt Storbritannien i mange år og er klar til at kaste sig ud i arbejdet som korrespondent. Et arbejde, der i sin tid var grunden til, at hun blev journalist.

  1. Stemmerne bag Kaj og Andrea: ’Det er sjovt at være tilbage’

    I 2021 vender Kaj og Andrea tilbage med nyt indhold til DR – 50 år efter premieren. Vi mødte de populære dukker for at finde ud af, hvorfor de stadig holder efter så mange år.

  2. DR Vokalensemblet åbner koncertsæson med myter og magi

    Der er både nordisk mytologi, græske guder og ungarsk folklore på programmet, når DR Vokalensemblet tager hul på efterårets koncerter med bl.a. en dansk førsteopførelse af komponisten Bernard Hughes.

  3. Fjernsynets danske fødsel tog næsten 20 år

    For 70 år siden holdt Statsradiofonien en stort anlagt jubilæumsudstilling i Forum, hvor det nysgerrige publikum fik et dansk fjernsynsstudie at se. Det blev startskuddet til en teknologisk revolution

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve
Ultra:bit laver online-arrangementer med superdyr for 15.000 elever

I løbet af to uger er Sofie Østergaard vært for 16 lærings-events, der er kulminationen på, at 4., 5. og 6. klasser har arbejdet kreativitet med kodning og har skabt unikke superdyr.

Kommende programmer og koncerter

’Clement kalder Jorden’ i nyt DR2-program

Midt i den hurtige nyhedsstrøm er der mange perspektiver, der går under radaren. Det laver DR2 om på nu og dedikerer et nyt, ugentligt late-night-program til at komme i dybden.

Kormusik for konger, dronninger og kejsere

3. oktober 2020 klokken 14.00 og 17.00 i Koncertsalen: DR Koncertkoret og DR Symfoniorkestret byder på klangen af kongelige bryllupper, kroninger og andre royale fejringer i to helt særlige koncerter.

Alex Vargas indtager DR Koncerthuset igen

21. november 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Tre gange før har Alex Vargas kunnet melde udsolgt i Koncertsalen. Nu er han der på ny.

Nicklas Sahl indtager Koncertsalen til november

4. november 2020 kl. 20.00 i Koncertsalen: Sangeren Nicklas Sahls karriere er gået fra 0-100 på rekordtid. Nu er han klar til at spille i DR Koncerthuset til efteråret.

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2019
Etikken i DR
DR for virksomheder
DR's strategi frem mod 2025
DR for eksterne producenter