Sara Bro skal være vært på 'Tværs'

Mens Sara Bovin er på barsel, bliver Sara Bro vært på ungdomsprogrammet 'Tværs'.

Blind bruger tester dr.dk

En række workshops skal få DR's medarbejdere til at tænke tilgængelighed ind i udviklingen af digitale produkter helt fra begyndelsen.

BILLEDER: Jytte Dreyer er død - hun var på skærmen i over 30 år

'Klassequiz', 'Ryg og Rejs', 'Otium' og 'Musik i arbejdstøjet' var blot nogle af de mange programmer, Jytte Dreyer var vært for i DR Provinsafdelingen. I weekenden døde hun, 92 år gammel.

  1. Ugens DR: Anna Thygesen mødes med åbenlyse Facebook-fjender

    Her får du smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR’s sendeflade og i DR Koncerthuset i uge 42 fra den 14.-20. oktober 2019.

  2. Nævn: DR har opfyldt public service-kontrakten til fulde de seneste fire år

    Radio- og tv-nævnet fastslår, at DR overholdt public service-kontrakten i 2018, og at DR har gjort det i hele perioden 2015-2018, hvor den tidligere aftale gjaldt.

  3. DR-dokumentar om løgnefabrik hittede blandt amerikanere

    Dokumentaren ’Løgnefabrikken – De falske nyheder fra Rusland’ er blevet kåret som bedste internationale dokumentar ved filmfestival i Ohio i USA. Filmen er vist eller skal vises i flere end 50 lande.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve

Aktuelt om DR

Seerne havde gang i hæklenålen: ’Alle mod 1’ modtog 12.000 firkanter

DR’s seere involverer sig gerne, hvis de får en opfordring. DR modtog tusindvis af hæklede firkanter, der skulle bruges i fredagsunderholdningen.

Kommende programmer og koncerter

'Doggystyle' er tilbage

13. oktober på DRTV og 16. oktober kl. 21.30 på DR3: 'Doggystyle' skruer op for kærligheden i sæson 2. Vi er med Asta, kæresten, familien og vennerne på Odden, hvor kærlighed og frigørelse tager nye

’Øen – en ny begyndelse’ på DR1

17. oktober klokken 20.00 på DR1 og på DRTV samme dag: Hvad vil du komme til at savne, hvis du mistede alt fra vores moderne samfund? Det bliver 14 danskere stillet over for i et nyt DR1-program, når

DR Big Band tager på musikalsk rejse med Annisette

7. februar 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen til en rejse gennem sangerindens musikalske verden.

Bo Kaspers Orkester besøger DR Koncerthuset på stor nordisk turné

12. februar 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Det svenske band Bo Kaspers Orkester vender tilbage til DR Koncerthuset med deres blanding af soul, pop, jazz og svenske visetradition.

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2018
Etikken i DR
DR for virksomheder
DR's strategi frem mod 2025
DR for eksterne producenter
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.