VIDEO: ’Tværs’-vært Sara Bovin får Krygerprisen

Værten på programmet, der forsøger at hjælpe unge med små og store problemer, fik tirsdag overrakt prisen, som er opkaldt efter den kendte radioreporter Christian Kryger.

Årets mest hørte radioprogram bliver sendt den 24. december

Næsten halvanden million lytter med, når P4 juleaftensdag sender ’Mens vi venter’, som hvert år siden 2013 har været det mest hørte radioprogram. Anders Bisgaard og Dennis Johannesson sender igen i år

Ugens DR: Så går DR i ’Selvsving’ igen

Her får du smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR’s sendeflade og i DR Koncerthuset i uge 51 fra den 17.-23. december 2018.

  1. Her er DR Sporten i 2019

    Det nye år byder på sportsnyheder på tv lørdag og søndag, et nyt sportsmagasin, radioprogrammet ’Liga’, digitale temasatsninger samt dækning af store og små sportsbegivenheder.

  2. Børnenes U-landskalender: Børn bliver hørt på skolerne i Tanzania

    Børn skal ses og ikke høres. Sådan har voksne, der ikke ved bedre, sagt i årevis. Men i Tanzania lyder der nu helt andre toner på flere af landets skoler - takket være overskuddet fra Børnenes U-lands

  3. GUIDE: Her kan du se og høre julekoncerterne med DR’s kor og orkestre

    Næsten 3.000 står på venteliste til DR Pigekorets julekoncerter i år. Heldigvis kan alle følge DR’s julekoncerter i radioen og fjernsynet, og her giver vi en guide til, hvornår de kan ses og høres.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve
’Hvidvask’ er årets ord

’Klog på Sprog’ på P1 kårede fredag årets ord live i radioen i samarbejde med Dansk Sprognævn.

Thisted tilbage i DR som "Gamle Ole"

Kommende programmer og koncerter

’Bedrag’ vender tilbage med et brag

6. januar kl. 20.00 på DR1 og DRTV: ’Bedrag III’ tager os tæt på bandekrig på Nørrebro og hvidvaskning af penge i danske banker, når DR’s dramaserie har sæsonpremiere.

Hugo Helmig på den store scene i DR Koncerthuset

31. marts 2019 kl. 20.00 i Koncertsalen: Den unge sanger har givet over 70 koncerter i år – nu kommer han også til DR Byen.

’Kongens Fald’ - ny podcast baseret på Johannes V. Jensens romanklassiker

Begær, vold og hævn kommer for alvor til udtryk i Johannes V. Jensens roman ’Kongens Fald’. Nu udkommer historien også på podcast.

Bent Fabricius-Bjerre er tilbage på scenen i Koncertsalen

3. april 2019 i DR Koncerthuset: Bent Fabricius-Bjerre samler igen strygekvartetten LiveStrings og gentager succesen med en koncert i DR Koncertsalen - sammen med solisterne Michala Petri og Mathias H

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2017
Etikken i DR
DR for virksomheder
Se planerne for 'Det nye DR'
DR for eksterne producenter