De har forvandlet 12 timers DR-julekalender til teater i Aarhus

’Pagten’, som var DR1’s julekalender i 2009, bliver nu for første gang omdannet til teater. Frem til den 21. december kan man møde blandt andre Malte og isheksen Iselin på scenen på Aarhus Teater.

DR's gyldne mikrofon går til Thomas Dose

Tirsdag modtog afdelingsleder i DR Musiktjenester Thomas Dose DR's lydpris 'Den Gyldne Mikrofon. Prisen får han for sin indsats for at højne lydkvaliteten i DR's musik.

’Fred til lands’ ryger til tops i Schweiz

Foran ni andre TV-serier sikrede DR’s psykologiske thriller ’Fred til lands’ sig lørdag aften prisen som bedste TV-serie på filmfestivalen i Genève i Schweiz.

  1. Ugens DR: DR følger 11-årig, der vil skifte køn

    Her får du smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR’s sendeflade og i DR Koncerthuset i uge 46 fra den 11.-17. november 2019.

  2. Berlinmurens fald: Sådan dækkede DR de afgørende dage

    Steffen Gram var udlandsredaktør I TV-Aktualitetsafdelingen, da Berlinmuren faldt den 9. november 1989. Det var nervepirrende, og DR måtte handle hurtigt for at dække begivenhederne.

  3. QUIZ: Vind det nye album med DR Big Band og Sinne Eeg

    DR Big Band har indledt en turné sammen med vokalisten Sinne Eeg. De har også udgivet en CD sammen, og du kan vinde den her.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve
Her er de nominerede ildsjæle til P8 Jazz-prisen 2019

P8 Jazz-prisen uddeles til Danish Music Awards Jazz 2019 den 18. november, hvor P8 Jazz for øvrigt også sender direkte fra.

Kommende programmer og koncerter

Hjalmer, Jørgensen og Jokeren fortolker legendariske digtere i ny serie

14. november kl. 6.00 på DRTV og klokken 21.00 på DR1: I ’Helt lyrisk’ beder Lise Rønne 12 professionelle musikere om at sætte musik og sang til tekster, som er skabt af store danske digtere.

DR Big Band tager på musikalsk rejse med Annisette

7. februar 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen til en rejse gennem sangerindens musikalske verden.

Bo Kaspers Orkester besøger DR Koncerthuset på stor nordisk turné

12. februar 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Det svenske band Bo Kaspers Orkester vender tilbage til DR Koncerthuset med deres blanding af soul, pop, jazz og svenske visetradition.

Safri Duo er store i slaget og fortæller deres historie

27. november kl. 20.00 i Studie 2: Slagtøjsmakkerparret i Safri Duo både spiller og fortæller deres historie i DR Koncerthuset til november.

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2018
Etikken i DR
DR for virksomheder
DR's strategi frem mod 2025
DR for eksterne producenter
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.