Matador-kort og godt!

Det vrimler med kort i Korsbæk. Der spilles 66 i arresten, bridge i klubben, whist omkring stambordet på Jernbanerestauranten og Sorteper i de Varnæske stuer. Her kan du printe dit eget spil.

  • Grisehandleren, Røde og Fede spiller kort i Jernbanerestauranten, mens Kvik ser på. Foto: Else Tholstrup.
  • Grisehandler Oluf Larsen er en af de ivrige kortspillere i ’Matador’. Billedet er fra 18. afsnit af serien, ’Hr. Stein’. Foto: Else Tholstrup.
1 / 2

Maudes håndmalede bordkort pryder nu en serie spillekort, der er bygget op omkring en række udvalgte karakterer i 'Matador' med tilhørende faktuelle oplysninger som, hvor mange ord, de siger i serien, hvor mange episoder, de medvirker i, deres alder samt antallet af børn og navne, de bærer i løbet af serien.

Blandt kortene finder du også en serie diskussionskort, der kan sætte trumf på 'Matador'-debatten hjemme i stuerne og åbne mulighed for at argumentere sig til vigtige stik - og hvem ved, måske en 'lilleslem'?

Med 'Matador'-kortene er der nu mulig for, at du kan spille følgende spil (inspireret af klassiske kortspil) for 2-6 spillere:

  • Karakterkort (bilkort)

  • Sorte-Anna (Sorteper)

  • Noget til fælles (500/rommy)

  • Diskussionskrig (krig)

Beskrivelser og regler til spillene, finder du blandt de i alt 55 'Matador'-kort.

De to første spil kan spilles uden forhåndsviden om ’Matador’, men et indgående kendskab til tv-serien er en forudsætning, hvis man skal have en chance for at vinde i de to sidste spil.

Kortene er blevet til i forbindelse med podcast-serien ’Meget mere Matador’ og kan kvit og frit downloades og printes via linket nedenunder. Husk at indstille din printer til at printe på begge sider.

Download spillekortene her

Værsgo og rigtig god fornøjelse.

  • Opdateret 4. januar 2021 med kort med Oluf Larsen.

FacebookTwitter