BILLEDSERIE: DR finder guld i købstæderne

  • Fem danske købstæder har for øjeblikket besøg af folkene bag DR1’s kommende programserie ’Guld i købstæderne’. Her kan folk komme at få vurderet deres egne private kunstskatte, designermøbler og antikviteter, og typisk dukker der 500-600 mennesker op. Foran Varde Medborgerhus var der godt med trængsel allerede en halv time før. (Foto: Jesper Langballe)
  • Det er Mette Bluhme Rieck, der er vært i programmerne, som DR1 efter planen sender fra onsdag den 24. juni. Her er hun flankeret af de tre opkøbere Ulrik Kemnitz, Lasse Petersen og Mads Holst, der står klar til at byde på folks ting, og hvis seerne og opkøberne kan blive enige, kan dagen ende med en god handel. (Foto: Jesper Langballe)
  • DR besøger Varde, Hillerød, Nyborg, Sønderborg og Aakirkeby undervejs, og programmerne læner sig op af seersuccesen ’Guld på godset’, som blev sendt i 2013 og 2014 fra godser, herregårde og slotte. Her er holdet ved at tage opstilling på Hillerød Rådhus. (Foto: Jesper Langballe)
  • I Nyborg foregik vurderingen på Nyborg Slot. (Foto: Jesper Langballe)
  • Folk strømmede også til Hillerød Rådhus, og nåede man ikke at få vurderet sine ting, er der stadig en chance for at få det, når DR-holdet besøger Kyllingemoderen på Segenvej 50 i Aakirkeby den 6. og 7. juni fra klokken 10.00 til 15.00. (Foto: Jesper Langballe)
1 / 5

Fem købstæder har for øjeblikket besøg af folkene bag DR1’s kommende serie ’Guld i købstæderne’, hvor folk kan komme forbi og få vurderes deres kunst og antikviteter.  Sidste besøg er på Bornholm den 6. og 7. juni.

Facebook
Twitter