Om DR Panelet

DR Panelet er din mulighed for at fortælle os, hvad vi gør godt - og hvad vi kan gøre endnu bedre.

DR Panelet er DRs store online brugerpanel

Mere end 10.000 personer er allerede medlemmer af DR Panelet, der dækker praktisk taget alle typer af DR's brugere. Idéen bag DR Panelet er at give dig som bruger mulighed for at give din mening til kende om DR's produkter på tværs af tv, radio og net – og samtidig gøre os klogere på dine medievaner.

De fleste af DR Panelets spørgeskemaundersøgelser gennemføres på nettet, og som medlem kan du deltage, når det passer dig bedst - både fra din computer, tablet eller din smartphone. Herudover gennemfører vi også fra tid til anden fokusgrupper og personlige interview rundt omkring i landet.

Det er altid frivilligt at deltage i vores undersøgelser, og du bestemmer selv fra gang til gang, om du har tid og lyst til at give din mening til kende. Hver gang du besvarer en undersøgelsen, deltager du automatisk i den månedlige lodtrækning om gavekort til GoGift.dk.

Vi vil så gerne høre din mening!

Når du tilmelder dig DR Panelet, besvarer du en profilundersøgelse, hvilket betyder, at vi kender medlemmerne af DR Panelet ganske godt i forhold til fx demografi og medievaner. Denne viden gør det meget nemmere for os at målrette vores undersøgelser mod de brugere, der sidder inde med den viden, erfaring og baggrund, som er relevant for den enkelte undersøgelse.

DR Panelet håndteres af DR Medieforskning, og resultaterne fra undersøgelserne bruges til at gøre DR's programudbud endnu bedre samt styrke vores strategi for udvikling af nyt indhold til tv, radio og net. Al kommunikation mellem dig og DR Panelet handler udelukkende om interne målinger, og du vil aldrig modtage materialer eller e-mails fra DR, der omfatter nogen form for salg eller markedsføring.

Har du spørgsmål eller kommentarer kan du skrive til os her.