Om DR Panelet

DR Panelet er din mulighed for at fortælle os, hvad vi gør godt - og hvad vi kan gøre endnu bedre.

DR Panelet er DRs store online brugerpanel

Mere end 10.000 personer er allerede medlemmer af DR Panelet, der dækker praktisk taget alle typer af DR's brugere. Idéen bag DR Panelet er at give dig som bruger mulighed for at give din mening til kende om DR's produkter på tværs af tv, radio og net – og samtidig gøre os klogere på dine medievaner.

Langt de fleste af DR Panelets undersøgelser gennemføres som web-undersøgelser, og som medlem kan du derfor deltage, når det passer dig bedst – og du kan deltage både fra computer, tablet og din smartphone. Herudover gennemfører vi også fra tid til anden fokusgrupper og personlige interview rundt omkring i landet.

Det er altid frivilligt at deltage i vores undersøgelser, og bestemmer selv fra gang til gang, om du har tid og lyst til at give din mening til kende.

Vi vil så gerne høre din mening!

Ved tilmelding til DR Panelet gennemfører alle nye paneldeltagere en indledende profilundersøgelse, hvilket betyder, at vi kender medlemmerne af DR Panelet ganske godt i forhold til fx demografi og medievaner. Denne viden gør det meget nemmere for os at målrette vores undersøgelser mod de brugere, der sidder inde med den viden, erfaring og baggrund, som er relevant for den enkelte undersøgelse.

DR Panelet håndteres af DR Medieforskning, og resultaterne fra undersøgelserne bruges til at gøre DR's programudbud endnu bedre samt styrke vores strategi for udvikling af nyt indhold til tv, radio og net. Al kommunikation mellem dig og DR handler udelukkende om interne kvalitetsmålinger, og du vil aldrig modtage materialer eller e-mails fra DR, der omfatter nogen form for salg eller markedsføring.

Har du spørgsmål eller kommentarer kan du skrive til os her.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter