DR i hele Danmark

DR’s tilstedeværelse i hele landet samler Danmark og binder befolkningen sammen på tværs af forskelle gennem indsigt i hinanden, samfundet, det, vi taler om, og de steder, vi kommer fra. DR gør befolkningen klogere på hinanden, samfundet og de steder, vi kommer fra.

Nyheder tæt på danskerne

Hver eneste dag bringer DR’s distrikter nyheder, indtryk og synspunkter til deres lokalområder. P4 er omdrejningspunktet for DR’s regionale dækning, men fremover vil også P5 bringe de regionale nyheder. Udover at bringe nyheder til deres lokalområde, er DR’s distrikter samtidig med til at sætte de lokale nyheder på den nationale dagsorden.

Lokalt indblik i den nationale dækning

DR Byen er DR’s hovedsæde. Her produceres en lang række af de tv- og radioprogrammer, som DR udkommer med hver dag. DR Aarhus er DR’s største afdeling uden for hovedstaden og blandt andet hjemsted for B&U samt store dele af DR’s livsstils-, samfunds-, sports- og dokumentarstof. DR Viden i Aalborg producerer historier fra videnskabens verden til alle DR’s kanaler og står ligeledes for DR Skole.

Facebook
Twitter