Din ting - vores historie / Udstilling på Nationalmuseet

Hvis 2018 var en ting, hvad var den så?

Det vil vi på P4 rigtig gerne have dit bud på.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Lige nu har du mulighed for at indstille den ting, som du mener skal repræsentere året 2018 på Nationalmuseets udstilling "Din ting - vores historie".

Udstillingen fortæller brudstykker af vores nyeste danmarkshistorie fra år 2000 til 2020.

For eksempel er den beskudte dør fra Krudttønden fra attentatet i København i 2015 og en espresso-maskine, der brygger kaffe til landets voksende antal singler blandt de ting, der er udstillet lige nu. "Din ting - vores historie" er derfor alt fra ikoniske genstande fra begivenheder, der har samlet os og trukket avisoverskrifter til genstande fra vores nære hverdag.

Så hvilken ting, tendens eller begivenhed, synes du er ikonisk for 2018? Og, hvorfor mener du, at lige netop den ting fortjener en plads på udstillingen? Det vil vi meget gerne høre mere om.

Sådan indstiller du en ting: Klik på dit P4 Distrikt nedenfor og læs om, hvordan du indstiller din ting. Beskriv også i et par linjer, hvorfor din ting bør repræsentere 2018.

Vi skal høre fra dig senest den 30. november 2018.

Vi håber, at du sammen med os på P4 og Nationalmuseet vil være med til at skrive danmarkshistorie. Vi glæder os til at høre fra dig.

Facebook
Twitter