Personlig brugeroplevelse

For at kunne give dig den bedste brugeroplevelse på DR’s digitale tjenester og præsentere dig for det mest relevante indhold, skaber DR en brugeroplevelse, der i nogen grad er tilpasset dig.  

Alt det indhold, som du præsenteres for på DR’s digitale tjenester, er udgivet af DR’s redaktører. Men for at give dig en mere personlig brugeroplevelse, kan der være forskel på rækkefølgen af indholdet eller hvor på siden, du og andre brugere præsenteres for indholdet.  Den personlige brugeroplevelse har som formål at gøre DR’s digitale tjenester mere relevante for dig ved at tilpasse sig dine vaner og præferencer. 

DR tilbyder en personlig brugeroplevelse, for at brugerne nemmere kan få adgang til det mest relevante indhold. Herunder kan du få svar på en række spørgsmål om den personlige brugeroplevelse.

Læs den samlede privatlivspolitik

Vi håber, at du på disse sider får svar på dine spørgsmål og forstår vores privatlivspolitik. Men hvis du er den læseglade type, der gerne have privatlivspolitikken i én lang tekst, kan du også få det.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter