Om DR Koncernindkøb

DR Koncernindkøb henvender sig til nuværende og potentielle leverandører af varer og tjenesteydelser til DR. Som afdeling har vi ansvaret for de strategiske og operationelle indkøbsprocesser i DR.

TV AVISENs nye arbejdsområde i DR Byen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

DR arbejder ud fra en indkøbsmodel, hvor forretningsområderne og DR Koncernindkøb arbejder tæt sammen igennem hele indkøbsprocessen. DR Koncernindkøb er ansvarlige for det indkøbskommercielle og kontrakt- og udbudsjuridiske i indkøbet, mens forretningsområderne bidrager med tekniske og faglige kompetencer i indkøbsprocessen, ligesom kontraktejerskabet er placeret decentralt.

Mission

DR Koncernindkøb rådgiver, udfordrer og understøtter DR inden for hele indkøbsprocessen.

Vision

Det er DR Koncernindkøbs vision at være hele DRs indkøbspartner, der er værd at samarbejde med, og som skaber værdig for DR.

Hvem er vi?

DR Koncernindkøb er opdelt i to strategiske teams. De to indkøbsteams har ansvaret for DRs teknologiske anskaffelser hhv. ansvaret for DRs anskaffelser inden for service, tjenesteydelser, administration og rejser.

Teknologiske anskaffelser inkluderer indkøbsområderne; broadcast-udstyr og -ydelser, IT systemer, hardware og software, IT service & support og IT konsulenter samt tele- og dataydelser. De øvrige indkøbsområder inkluderer kontorartikler, hotel- og konferencer, transport, rejser indland/udland, energi, administrative områder som f.eks. konsulenter, advokat- og revisionsydelser, interne serviceydelser samt DRs bilpark.

Arbejdsopgaver

• Indkøbsanalyser og -strategier

• EU-udbud og andre konkurrenceudsættelser

• Forhandling, udarbejdelse og indgåelse af DRs kontrakter

• Løbende kontraktstyring

Facebook
Twitter