Kanalbeskrivelser

Her kan du se en oversigt over kanalerne på tv og radio.

KANALBESKRIVELSER - TV

DR 1 - Den samlende kanal til alle danskere

DR1 er som hovedkanal samlingspunktet for alle danskere. DR1 vil med et bredt programudbud oplyse, underholde og samle danskerne om de vigtigste nyheder, dagsordensættende journalistiske formater, stor dansk dramatik og de fælles oplevelser og begivenheder.

DR2 - Indblik og perspektiv DR 2 er kanalen der overrasker, udfordrer og inspirerer seerne til at blive klogere på sig selv og verden. Gennem original journalistik, dokumentar, debat og fiktion, behandler DR2 aktuelle emner i Danmark og verden. I DR2s univers er samfundsstof mere og andet end politik og økonomi. Det er også kultur, historie og livsformer - alt det der bidrager til at skabe identitet og som samler og deler. Uanset om der er tale om hverdagsliv, storpolitik eller satire er kreativitet og nytænkning en del af kanalens udtryk.

DR 3 - Den modige og eksperimenterende kanal til mennesker der vil udfordres

DR3 er den nysgerrige og hudløst ærlige kanal, der går helt tæt på, og viser livet råt for usødet. Kanalen sætter spørgsmålstegn ved livets absurditeter, og udfordrer de ting vi som mennesker tager for givet, og betragter som normalen. DR3 prøver alting af på egen krop, og er wingman for unge danskere, der både vil forstå og udfordre den måde, verden egentlig er skruet sammen på.

DR K - Den nysgerrige kulturkanal

DR K sender masser af indhold om kunst og kultur; blandt andet mode, arkitektur, design, billedkunst, musik og film fra hele verden. Derudover sender DR K også indhold om historie fra alle tider og fra hele verden samt programmer om livets store spørgsmål om liv, død, kærlighed, svig og tro. DR K formidler kunsten, kulturen, historien og livets store spørgsmål med indsigt, entusiasme og nysgerrighed.

DR Ramasjang - Dansk børnekanal for de 3-6 årige

DR Ramasjang samler Danmarks småbørn og deres forældre omkring sjove og lærerige oplevelser i et trygt fællesskab med plads til alle. DR Ramasjang udfordrer børnenes fantasi og ser verden fra børnenes perspektiv. Kanalen er tæt på og en naturlig del af børns hverdag og liv i Danmark samt en aktiv del af dansk børnekultur.

DR Ultra - Dansk børnekanal for de større børn

DR Ultra er de 7-12-åriges kanal og børneunivers. På DR Ultra ses alt fra børnenes perspektiv, og kanalen er altid med på, hvad der sker i deres liv. Kanalen både underholder og giver børnene noget med videre til deres hverdag, liv og udvikling. DR Ultra laver også daglige nyheder til børnene via nyhedsprogrammet Ultra Nyt.

KANALBESKRIVELSER - RADIO

P1 – Det giver mening

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

P2 - Klassisk musik, nutidig formidling P2 er det vigtigste fællesskab for alle interesserede i klassisk musik her i landet. Kanalens kerne er klassisk musik, som formidles i en nutidig uformel tone og udvider oplevelsen gennem perspektivering.P3 – Skarp og ung aktualitet P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.P4 – Aktuel og moderne regionalradio P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.P5 – God musik og godt selskab P5 er et mangfoldigt udbud af musikgenrer formidlet målrettet til modne danskere. 60 års populærmusik tilsat god tid, gode historier og engagerede samtaler.P6 – Mærk lyden P6 Beat formidler alternativ rytmisk musik fra Danmark og udland og giver lytterne inspiration til kvalitetsmusik. P6 Beat er passioneret musikformidling på kanten af mainstream og er DRs fællesskab for danskere, der interesserer sig for alternativ rytmisk musik, der ikke spilles mange andre steder.P7 – Med pop og sjæl P7 Mix formidler pop, r’n’b og soul fra Danmark og udlandet fra de sidste fire årtier. P7 Mix udvider musikoplevelsen for lytterne gennem inspirerende og passioneret formidling og viden om den mest populære rytmiske musik.P8 – Jazz til alle P8 Jazz præsenterer musik for alle, der kan lide lyden af jazz. P8 JAZZ formidler jazzmusik fra alle tidsperioder med inspiration og store oplevelser fra alle jazzens genrer. P8 Jazz udvider musikoplevelsen og åbner jazzgenren for lytterne gennem inspirerende og passioneret formidling af viden om musikken.

KANALBESKRIVELSE - DR.DK

Dr.dk er den samlende brede indgang til al DRs digitale indhold, og brugeres hoveddør på internettet til oplevelser, oplysning og opdateringer. Dr.dk vil engagere og involvere brugerne i indholdet og er altid til stede i nu’et og er et naturligt samlingspunkt for brugerne ved store begivenheder, og når der sker noget vigtigt.

Facebook
Twitter