DR tilbyder fortsat tv på den klassiske facon

Hvis du ikke har mod på at springe ud i DR's streamingtilbud, så kan du heldigvis stadig se en masse tv på den traditionelle måde.

I 2020 er det stadig muligt at se helt almindeligt flow-tv. DR1, DR2 og DR Ramasjang eksisterer uændret. (Foto: © Uffe Weng)

Det er helt i orden ikke at have lyst til at se tv på nye måder, men i stedet sige ”jeg vil bare gerne tænde for mit fjernsyn og vælge en kanal – helt som jeg plejer.” DR har fra 2020 tre kanaler, som kan ses på denne måde: DR1, DR2 og DR Ramasjang.

DR1 vil være kanalen, der samler danskerne på tværs af generationer. Her finder man DR’s store drama-serier, livsstilsprogrammer som Kender du typen og Hammerslag, masser af OL og EM til sommer samt selvfølgelig TV Avisen, nyhedsmagasiner og dokumentarprogrammer. Meget på DR1 ligner sig selv, men vær opmærksom på, at TV Avisen fremover sender allerede kl. 21.00.

DR2 bliver kombineret kultur- og samfundskanal. Her finder man en blanding af kultur, historie, trosstof, nyheder, debat og satire. Nogle af de programmer, som man hidtil har kunne se på DRK kan fremover findes her. Således vil onsdag på DR2 være ”historie-dag”, mens søndag vil være ”kultur-dag”.

DR Ramasjang er DR’s kanal til de 4-8 årige. Her er læring gennem leg i højsædet, og der er fokus på nysgerrighed, fantasi og kreativitet.