DR i korte træk

En helt kort introduktion til DRs nøgletal, kanaler og platforme.

(Foto: © Kirsten Løffler Reich, DR)

DR har eksisteret siden 1. april 1925, og DR er sat i verden for at samle, udfordre og oplyse Danmark. På radio, i tv og på nettet vil vi skabe dansk kultur og journalistik, der kan samle om fælles oplevelser og give stof til eftertanke og gode samtaler.

DR er for alle, og uanset alder, medievaner eller indkomst, er det vores mål, at vores indhold giver dig noget med. Det kan være lysten til at diskutere med andre, inspiration til at gå nye veje eller gode oplevelser, du kan dele med andre. Mød os i P4's distrikter over hele landet, hos DR Aarhus eller i DR Byen og DR Koncerthuset i København.

DR ledes af en bestyrelse på 11 medlemmer, der udpeges for fire år ad gangen og af en direktion, anført af generaldirektøren.

DR består i dag af følgende:

Flow-TV-kanaler: DR1, DR2 og DR Ramasjang

Radiokanaler: P1, P2, P3, P4 (herunder P4 Bornholm, P4 Esbjerg, P4 Fyn, P4 København, P4 Midt & Vest, P4 Nordjylland, P4 Sjælland, P4 Syd, P4 Trekanten og P4 Østjylland), P5, P6 Beat og P8 Jazz.

Net og mobil-platforme: Dr.dk og flere app'er

Orkestre og kor: DR Symfoniorkestret, DR Big Band, DR Vokalensemblet, DR Koncertkoret, DR Pigekoret, DR Juniorkoret, DR Børnekoret og DR Spirekoret.