Artikler

Her er oversigten over program- og sendeplansændringer

På grund af corona sender DR i denne tid efter en særlig plan. Programmer og sendeplaner vil være ændret. Læs mere om baggrunden på dr.dk/programændringer.

Artikler (fortsat)

 1. Tre fokusområder i DR’s fortsatte corona-indsats

  På indholdssiden vil DR's fokus være på at få nyheder og oplysning bredt ud til danskerne, særlige tilbud til familierne og på at understøtte dansk kultur i en periode, hvor mange tilbud er lukkede.

Liste

 1. Her er oversigten over program- og sendeplansændringer

  På grund af corona sender DR i denne tid efter en særlig plan. Programmer og sendeplaner vil være ændret. Læs mere om baggrunden på dr.dk/programændringer.

 2. Tre fokusområder i DR’s fortsatte corona-indsats

  På indholdssiden vil DR's fokus være på at få nyheder og oplysning bredt ud til danskerne, særlige tilbud til familierne og på at understøtte dansk kultur i en periode, hvor mange tilbud er lukkede.

 3. DR’s distrikter sender igen regionalt

  DR har genåbnet den regionale morgenflade på P4. Der er brug for historier om regionale konsekvenser og forskelligheder mellem de enkelte dele af landet, siger DR’s nyhedsdirektør.

 4. DR har udviklet nye formater om corona til unge

  Som følge af coronavirus har DR udviklet en række særlige formater og nye tiltag til unge. Formater og tiltag, der skal udbrede viden om coronavirus og sørge for både fællesskab og kulturformidling.

 5. DR1 giver danskerne mulighed for at synge sammen fredag aften

  Fredag aften får danskerne landet over mulighed for at synge sammen – hver for sig – når DR1 med Phillip Faber og Mads Steffensen i spidsen blænder op for et sangprogram klokken 20.00.

 6. Nye tiltag på trosområdet frem mod påsken

  DR har i et samarbejde med Sankt Pauls Kirke i København og Viborg Domkirke en ny plan klar for dækningen af gudstjenester frem mod påsken. Desuden er der påskedag premiere på et helt nyt trosprogram

 7. DR skruer op for den danske musik i radioen

  Danske spillesteder holder lukket og danskerne mangler steder at opleve og samles om dansk musik. Samtidig har danske kunstnere under corona-krisen svært ved at komme ud med deres musik. Derfor skruer

 8. Ny aftenflade på DR1 med fokus på corona

  Fra mandag er hele den tidlige aftenflade på DR1 klar med fokus på corona. Udover ’Lægens Bord’ og ’Ultra Nyt’ sendes 'Danmark derhjemme’ hver aften. Her vil danskerne få mulighed for at hjælpe hinan

 9. Optaget med mobiltelefon: DR guider gennem kulturtilbud

  Maria Månson, Phillip Faber og Ane Cortzen deler fra torsdag anbefalinger på DR2 af de mange virtuelle kulturtilbud, som landets kulturinstitutioner allerede har lanceret. Det hele er optaget med mobi

 10. Børnetilbud fra DR ændres på grund af corona

  DR kommer i forbindelse med corona-epidemien nu med en række tiltag, der både skal hjælpe familier med at navigere i situationen og samtidig skabe adspredelse i de danske hjem.

 11. DR inviterer til morgensang alle dage på DR1 og P2

  Phillip Faber vil hver morgen den kommende tid være vært for fælles morgensang på DR1 og P2, og hele Danmark inviteres til at synge med.

 12. DR klar med justeret sendeplan for radio

  Fra mandag morgen justerer DR sin radiosendeplan. Det betyder direkte taleradio på P1 i dagtimerne samt regionale nyheder 2 gange i timen fra P4.

 13. Daglige gudstjenester kan følges på DR

  Som følge af corona er alle gudstjenester i landet aflyst de næste to uger. Det er fortsat muligt at overvære gudstjenester fra P1, P2 og DR2.

 14. Markante ændringer som følge af corona

  DR øger nu sit beredskab i forhold til coronavirus. Det får betydning både for brugerne og medarbejderne i DR. Blandt andet lanceres en særudgave af ’Lægens Bord’ samt radio- og tv-spots med informati