Daglige gudstjenester kan følges på DR

Som følge af corona er alle gudstjenester i landet aflyst de næste to uger. Det er fortsat muligt at overvære gudstjenester fra P1, P2 og DR2.

De kommende søndage sender P1 radiogudstjenesten fra Københavns Domkirke - uden fysisk menighed. (Foto: DR TVARC © Type 1)

Alle gudstjenester i landet er aflyst de næste to uger. Alligevel får befolkningen mulighed for at komme i kirke. DR sender radiogudstjeneste fra Domkirken i København de kommende søndage klokken 10.00 på P1.

Gudstjenesten er uden fysisk menighed, men til gengæld er det i stedet muligt at deltage hjemmefra ved at lytte til radioen.

På søndag, d. 22. marts, kl. 14.00 -14.40 sender DR2 gudstjeneste fra Sankt Pauls Kirke i København, optaget af kirken selv. Det er sognepræst Kathrine Lilleør, som står for denne særlige gudstjeneste i samarbejde med kirkens organist Frederik Magle. Gudstjenesten fra Sorgenfri Kirke udgår denne søndag, men bliver sendt på et senere tidspunkt.

DR sender ligeledes morgenandagten hver morgen klokken 8.05 mandag – lørdag på P2 og DR2. Danskerne kan altså stadig komme i kirke hver dag.

Facebook
Twitter