Ny aftenflade på DR1 med fokus på corona

Fra mandag er hele den tidlige aftenflade på DR1 klar med fokus på corona. Udover ’Lægens Bord’ og ’Ultra Nyt’ sendes 'Danmark derhjemme’ hver aften. Her vil danskerne få mulighed for at hjælpe hinanden gennem de særlige situationer, mange står i lige nu.

Mark Stokholm byder mandag klokken 19.25 velkommen til det nye program ’Danmark derhjemme’ (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Fra i dag, mandag, ser DR1’s tidlige aftenflade anderledes ud. Efter TV-Avisen og ’Vores Vejr’ klokken 18.30 er der nu en hel times programmer med fokus på corona.

’Lægens Bord’ fortsætter sine særudgaver om corona, ligesom ’Ultra Nyt’ vil klæde de større børn på til corona-situationen. Og så lanceres programmet ’Danmark derhjemme’ i aften klokken 19.25.

Seerne kan i programmet fortælle, hvilke udfordringer de har, og det bliver i høj grad de andre seeres gode erfaringer og historier, som hjælper med at løse problemerne.

Vært den første aften er Mark Stokholm, og sammen med de bedste eksperter på området vil han supplere med fakta, råd og regler.

Har 60 'lokalkorrespondenter'

Via 60 ’lokalkorrespondenter’ rundt omkring i hele landet og et samarbejde mellem ’Aftenshowet’s og DR1’s Facebookside er der tæt kontakt med danskerne, og der tages udgangspunkt i de emner og spørgsmål, der optager flest.

Det kan være spørgsmål som: Hvordan lykkes jeg med at hjemmeskole mine børn, mens jeg selv arbejder? Jeg er blevet fyret – hvad skal jeg gøre? Får jeg mon penge tilbage for min aflyste rejse?

Den nye tidlige aftenflade på DR1 ser fra mandag sådan ud:

18.30: TV-Avisen og ’Vores vejr’

19.05: ’Lægens bord’

19.25: ’Danmark derhjemme’

19.50: ’Ultra Nyt’

Facebook
Twitter
Emner: