Optaget med mobiltelefon: DR guider gennem kulturtilbud

Maria Månson, Phillip Faber og Ane Cortzen deler fra torsdag anbefalinger på DR2 af de mange virtuelle kulturtilbud, som landets kulturinstitutioner allerede har lanceret. Det hele er optaget med mobiltelefon hjemme hos dem selv.

  • Maria Månson er en af DR's kulturværter, som nu deler anbefalinger. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Ane Cortzen er en af DR's kulturværter, som nu deler anbefalinger. (Foto: Bo Christensen © Bo Christensen)
  • Phillip Faber er en af DR's kulturværter, som nu deler anbefalinger. (Foto: DR)
1 / 3

Mange kulturtilbud er lukket ned i denne tid. Fra museer til filmfestivaler. Men en række kulturinstitutioner har lanceret digitale kulturtilbud, der kan opleves hjemmefra.

Nu hjælper DR2 med at komme med anbefalinger til disse tilbud.

Optaget med en mobiltelefon hjemme i deres egne stuer vil kulturværterne Maria Månson, Phillip Faber og Ane Cortzen dele anbefalinger af kulturtilbud, som de ønsker at gøre brug af blandt de mange virtuelle kulturtilbud, som landets kulturinstitutioner allerede har lanceret. Grundet den situation som Danmark er i lige nu, er alle optagelser og klipninger foretaget hjemmefra hos den enkelte vært.

De får anbefalinger

Den første udsendelse sendes torsdag aften, den 19. marts, klokken 21.50 på DR2 og kan også streames på DRTV.

Her vil der være anbefalinger af CPH:DOX-dokumentarfilmfestivalen - herunder to specifikke film: 'Kampen om Grønland' og 'I Love You I Miss You I Hope I See You Before I Die'. Filmene kan streames via festivalens hjemmeside. På DRTV kan en række film fra tidligere CPH:DOX-festivaler allerede opleves her

Også Asta Olivia Nordenhofs bog 'Penge på Lommen' - som kan bestilles som e-bog – vil blive anbefalet, ligesom DR Koncerthusets YouTube-kanal også får en anbefaling med på vejen.