DR Børnekoret og DR Juniorkoret synger i Holmens Kirke

Nærmest traditionen tro synger DR Korskolen også i Kulturnatten.

Der er mulighed for at komme til korsang i Holmens Kirke på Kulturnatten. (Foto: Kim Matthai Leland © Type 2)

Tid: Klokken 18.00-18.45

Sted: Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, København K Det er ikke alene i Koncerthuset, du kan opleve musik på Kulturnatten. Nærmest traditionen tro optræder DR Korskolen i Holmens Kirke i København på aftenen. Mere præcist er det DR Børnekoret og DR Juniorkoret, der har forladt de vante rammer i Koncerthuset for at give koncert i Holmens Kirke på Kulturnatten, hvor koncerterne i kirken plejer at være velbesøgte.

DR Børnekoret består af 9-11-årige drenge og piger, mens DR Juniorkoret, der er aspirantkor til DR Pigekoret, består af piger mellem 12 og 16 år.

DR Korskolen, som de to medvirkende børnekor og DR Spirekoret, bliver kaldt under ét, er også i det daglige tilknyttet Holmens Kirke. Her medvirker de i børnegudstjenester, aftensang og koncerter flere gange hvert år. Koret synger et blandet repertoire af klassisk og rytmisk musik og danske sange, og du vil blandt andet kunnet høre musik af Agnes Obel, Eva Ugalde, Tina Dickow, Steffen Brandt, Jakob Lorentzen, Michael Bojesen og John Høybye.

FacebookTwitter