DR-medarbejdere fortæller om deres arbejde aftenen igennem på kulturnat-scenen

En række DR-medarbejdere vil aftenen igennem fortælle om deres arbejde fra scenen i Indre Gade. Se det samlede program for scenen her.

Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen fra P1 har netop modtaget en Prix Italia-pris for arbejdet med podcasten 'Det perfekte offer'. Hør ham blandt andet fortælle om det på kulturnat-scenen. (Foto: Martin Kunzendorf © Type 2)

I år har DR for for første gang etableret en scene under Kulturnatten, hvor DR-medarbejdere fortæller om deres arbejde og giver dig muligheden for at komme mere bagom deres arbejde. Programmet for aftenen er:

18.15: Det perfekte offer

Podcastserien ’Det Perfekte Offer ll’ har netop fået en Prix Italia for den opsigtsvækkende historie om kvinden ’Sara’ og psykologen, der blev dømt i byretten for at misbruge sin egen patients afhængighed. En dom, som psykologen ankede, og som i løbet af denne uge bliver afgjort i landsretten. Hør tilrettelægger af serien Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen fortælle om arbejdet med serien.

19.00: Min uimodståelige mand

Dokumentarist Mette Korsgaard har lavet en vittig film om ligestilling, hvor hendes mand, Niels Krause Kjær spiller en vigtig rolle. Hun søger svar på hvorfor der f.eks. er flere mænd end kvinder i medierne, og hvorfor der er forskel på hvilke emner, de taler om. Og hun vil gerne have sin uimodståelige mand med ind i kampen for en mere ligelig fordeling af taletid.

19.30: Fra idé til program

DR1-redaktør Anders Thomsen modtager hvert år bunkevis af ideer. Men hvad skal der til for at en idé rammer skærmen? Få tips og tricks og prøv efterfølgende selv kræfter med at pitche i det hyggelige pitchhjørne.

20.15 DR Drama om arbejdet med dramaserie

Chefrekvisitør Jon Truelsen fra DR’s næste store dramaserie 'Når støvet har lagt sig', som har premiere i starten af 2020, fortæller om arbejdet med at skabe store studie- og location- produktioner.

21.00: Det daglige arbejde med 'Detektor'

Vært Camilla Stampe og redaktør Laura Marie Sørensen fortæller om faktatjek og kritiske interviews. Camilla og Laura spiller klip og fortæller om det daglige arbejde på DR’s faktatjekredaktion.

21.30: Fra idé til program

Redaktør Anders Thomsen fra DR1 gentager sine tips og tricks til det gode pitch og modtager efterfølgende igen gode programidéer i pitchhjørnet.

Facebook
Twitter