Du skal have et kulturpas

For at få fri adgang til alle Kulturnattens arrangementer - også DR Byen, skal du have et kulturpas. Se her, hvordan du får det.

Du kan allerede nu købe kulturpas på Kulturnattens hjemmeside. Senere bliver det blandt andet også muligt at købe det i DR Koncerthuset. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

For at få adgang til arrangementerne i Kulturnatten i København den 15. oktober – og dermed også DR Byen – skal du have et kulturpas. I hvert fald hvis du er over 12 år.

Et kulturpas koster 95 kroner, og udover at give fri adgang til alle arrangementer, giver passet også fri transport med bus, tog og metro i hele hovedstadsområdet fra klokken 16.00 fredag eftermiddag til 4.00 lørdag morgen. To børn under 12 år kører gratis sammen med en voksen.

Børn under 12 år har gratis adgang, men de kan få et særligt børnepas, hvis de synes, det er sjovt at have. Det er ikke nødvendigt for at deltage på Kulturnatten og kan ikke bruges som billet i bus, tog eller metro.

Du kan købe dit kulturpas på Kulturnattens webshop her fra den 13. september til den 1. oktober, og fra årets første oktoberdag starter det fysiske salg hos udvalgte biblioteker og museer, DR Koncerthuset samt i alle 7-Eleven-butikker i hele hovedstadsområdet. Du kan se oversigten over salgssteder her

Kulturpas refunderes ikke.

FacebookTwitter