Gå i Grand Prix-hjørnet med Ole Tøpholm

Du kan både vinde Grand Prix-billetter og se nostalgiske Grand Prix-kostumer på Kulturnatten.

Du kan hilse på Ole Tøpholm, DR's Eurovision-kommentator, i Grand Prix-hjørnet på Kulturnatten. (Foto: Per Gade Gyldenkærne)
  • Tid: Hele aftenen

  • Sted: Rekvisitterminalen, sal 0

Selv om oktober er lidt udenfor Grand Prix-sæsonen, behøver du ikke mangle Grand Prix-toner og Grand Prix-nostalgi på Kulturnatten.

Ved DR’s rekvisitterminal har du muligheden for at hilse på DR’s Eurovision-kommentator og radiovært Ole Tøpholm, der står klar med masser af nostalgisk Grand Prix-musik.

Men ikke nok med det. Med hjælp fra DR’s kostumeafdeling er der stablet en lille udstilling på benene, hvor du kan se nogle af de pragtfulde kostumer, som er blevet båret af Grand Prix-værterne i tidens løb.

Vind billetter til næste års show

Der bliver også mulighed for at deltage i en Grand Prix-quiz, hvor du kan vinde to billetter til Dansk Melodi Grand Prix 2020 i Royal Arena i København. Den næste danske vinder skal findes den 7. marts næste år.

Skulle du være så grebet af Grand Prix-feberen, at du bare må skrive dit bud på vinderen i 2020, er det faktisk også muligt. Der er sidste afleveringsfrist den 1. november, og du kan se meget mere om det på dr.dk/grandprix.

Facebook
Twitter