Isam B synger ny kalendersang og andre numre

'Fortæl Fortæl' hedder sangen til Børnenes U-landskalender i 2022. På Kulturnatten kan du høre Isam B. synge blandt andet den sang.

Isam B. står på scenen i foyeren i DR Koncerthuset klokken 19.00 på Kulturnatten. (Foto: © Ida Guldbæk Arentsen, Ritzau Scanpix)
  • Sted: DR Koncerthusets foyer

  • Tid: Klokken 19.00

På Kulturnatten har du chancen for at se sangeren Isam B på scenen i DR Koncerthusets foyer. Her synger han sangen årets U-landskalendersang ’Fortæl Fortæl’ samt et par andre numre klokken 19.00.

Isam B var igennem snart 20 år en del af gruppen Outlandish, men de seneste omkring fem år har han spillet solo.

Musikvideoen til ’Fortæl Fortæl’ er optaget i Tunesien. Her arbejder den danske organisation IMS (International Media Support) med Børnenes U-landskalender-projektet 2022, der handler om ytringsfrihed og journalistikkens rolle i samfundet. Kalenderen bliver præsenteret ved en lancering i DR Byen den 12. oktober.

Overskuddet går til at starte nye medier – radiostationer og aviser – skabt og drevet af børn og unge i Tunesien.

Tro på sig selv

Isam B.'s sang er netop udkommet og indeholder en opfordring til alle om at have modet til at fortælle deres historie og tro på sig selv. Sangen skal blandt andet bruges i undervisningen på danske skoler, hvor eleverne med udgangspunkt i god journalistik lærer om sandt/falsk og ytringsfriheds betydning for et demokrati.