Kan du hoppe lige så højt som en springfrø?

'Ramasjang Redder Frøerne' er med på Kulturnatten den 15. oktober, hvor du kan lære meget mere om frøernes forunderlige verden.

Til Kulturnatten kan de mindste besøgende få sig én på opleveren, når 'Ramasjang Redder Frøerne' kigger forbi med frøer og aktiviteter i alle afskygninger. (Foto: © DR Design / DRTV)
  • Tid: 18:00-21:00

  • Sted: Indre Gade

Der er noget at komme efter for de mindste kulturnat-gæster, når 'Ramasjang Redder Frøerne' inviterer på sjov, leg og frø-eksperter.

Du kan kigge forbi og se alle de danske frø-arter i samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, der også kan gøre børnene klogere på, hvordan man selv kan lave et vandhul til frøerne derhjemme og få kvækken i haven.

Man kan kigge forbi sammen med sine forældre eller bedsteforældre frem til klokken 21, hvor man blandt andet kan male og tegne frøer og haletudser, quizze om frøer og finde ud af hvilke frøer, der lyder som om, de snorker eller griner.

Med din smartphone i hånden kan du tage på QR-skattejagt i hele DR Byen og finde videoer med Rosa, og klokken 19.30 kan alle børn møde verdens eneste sportsfrø og deltage i De Frølympiske Lege.

Fyld kvækkeposerne og kig forbi.