Knæk koden til bevægelse med ultra:bit

Kom forbi ultra:bit på Kulturnatten i København, hvor hele familien kan prøve kræfter med fede aktiviteter med teknologi, der får alle til at bevæge sig.

På Kulturnatten kan du møde ultra:bit og både spille på et frugtklaver og kode på en mikrocomputer. (Foto: © christian Als)

Hvor: Ved Kantinen

Hvornår: Klokken 18.00 til 21.00

Mange børn har allerede stiftet bekendtskab med ultra:bit i skolen og på DR Ultra, men på Kulturnatten kan du være endnu mere med - eller måske møde projektet for første gang.

Der er flere spændende aktiviteter med ultra:bit på Kulturnatten. Børn, forældre og bedsteforældre kan for eksempel prøve at kode med mikrocomputeren ‘BBC micro:bit’ og spille på et frugtklaver. Det er også hos ultra:bit, at du kan dyste mod andre og måske blive Kulturnattens hurtigste løber i vores ’Challenge Stafet’.

Du behøver overhovedet ikke at være et teknologi-geni for at være med. ultra:bit-arrangementet er for børn i alle aldre og voksne med barnlige sjæle.

ultra:bit challenge

ultra:bit og Dansk Skoleidræt har i øjeblikket gang i en landsdækkende konkurrence under navnet ’ultra:bit challenge: Knæk koden til bevægelse’. Konkurrencen udfordrer børn til at finde på de fedeste aktiviteter med teknologi, der kan få dem til at bevæge sig mere.