Kom med som publikum til Deadline

Du kan være med i studiet, når Deadline sender live fra Koncerthuset på Kulturnatten den 15. oktober med både livemusik og aktuel debat.

På Kulturnatten i DR Byen kan du komme med som publikum til Deadline. Lotte Folke Kaarsholm er vært på aftenen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

  • Tid: 21.45-23.00

  • Sted: Koncerthusets Studie 3

Kunne du tænke dig at være blandt publikum til optagelsen af et af DR's traditionsrige tv-programmer? Nu har du chancen.

På Kulturnatten inviteres du indenfor, når Deadline sender live fra Koncerthuset.

Med kun en måned til kommunalvalget samles fire spidskandidater til overborgmesterposten i København til debat om fremtiden for Danmarks hovedstad. Lotte Folke Kaarsholm er vært, og gæsterne er Sophie Hæstorp Andersen (S), Line Barfod (EL), Franciska Rosenkilde (Alt) og Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Udsendelsen byder både på livlig debat og livemusik leveret af et ensemble fra DR's Big Band, der akkompagnerer debatten og suppleres af Kjartan Arngrim fra Folkeklubben.

Deadline sender 22.30-23.00, men vil du med som publikum, skal du være i Koncerthuset klokken 21.45 i DR Byen på Amager.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig, da antallet af pladser er begrænset, så skriv fluks en mail til hdr@dr.dk. Husk at skrive navn, antal ønskede pladser og kontaktinfo (mail/telefonnummer).

På grund af det sene tidspunkt er minimumsalderen for publikum 15 år.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

FacebookTwitter