Mød kvinden, der finder deltagerne til ’Den store bagedyst’

Tina Bremer er en af Danmarks dygtigste castere, og på Kulturnatten vil hun fortælle om, hvordan hun finder de helt rigtige medvirkende til DR-programmer.

Ti nye deltagere er klar til ’Den store bagedyst’, der i år sendes om lørdagen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Hvor: Indre Gade, Bibliotekscafeen Hvornår: Klokken 19.00, 20.00 og 21.00

På Kulturnatten kan du høre den dygtige caster Tina Bremer fortælle om arbejdet med at finde deltagere til blandt andet ’Den store bagedyst’ og ’Rigtige mænd’. Hun bliver interviewet af redaktør for mangfoldighed og tilgængelighed, Heidi Sivebæk.

DR Mangfoldighed, som står bag arrangementet, har blandt andet fokus på at sikre bredden og forskelligheden, når der skal findes medvirkende til DR-programmer.

”For os er mangfoldighed et spørgsmål om, at DR skal løfte sin demokratiske opgave ved at skabe samtale og sammenhængskraft. For at det lykkes, skal vi sikre, at alle danskere kan få øje på sig selv, eget liv og egne værdier i de programmer, vi sender, og nok så vigtigt, at de kan se dem, der lever helt andre liv og har helt andre værdier,” siger Heidi Sivebæk.

Udover ’Den store bagedyst’ og ’Rigtige mænd’ har Tina Bremer også castet deltagere til ’Svært begavet’, ’De perfekte piger’ og ’Kongerigets klogeste’.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter