Upcoming bands kæmper om sejren i rockkonkurrence

På Kulturnatten åbner Studie 2 for en musikkonkurrence, hvor en række amatør-rockbands kæmper om titlen som årets TAK ROCK-band.

The Minds of 99 er dommere i TAK ROCK-konkurrencen. Her optræder de til 'SPORT 2017' i Boxen i Herning(Foto: Lars Møller © Type 2)

Hvor: Studie 2 Hvornår: Klokken 19.00

DR Koncerthusets Studie 2 danner rammen om finalen i konkurrencen ’Årets TAK ROCK-band’ på Kulturnatten den 12. oktober. Her kan du opleve flere forskellige upcoming rockbands, når de hver spiller to sange for dommerpanelet, som består af det populære band The Minds of 99, som i 2013 vandt ’Karrierekanonen’ i DR.

Udover at blive kåret som ’Årets TAK ROCK-band 2018, skal vinderbandet varme op for The Minds of 99 til deres udsolgte koncert i musikhuset Posten i Odense den 21. november. Vinderen får ligeledes adgang til en studietid hos Grapehouse Studios.

Konkurrencen, som er arrangeret af Royal Unibrew, sættes i gang allerede onsdag den 3. oktober, hvor udvalgte bands skal dyste mod hinanden på forskellige spillesteder rundt omkring i Danmark. Publikum kårer to vindere hvert sted, som kvalificerer sig til den store finale i DR Byen på Kulturnatten.

Facebook
Twitter