DR Drama søger børneskuespillere i alderen 12-14 år til julekalender 2024

DR leder efter skuespillere til en kommende familiejulekalender. Optagelserne strækker sig fra efteråret 2023 til foråret 2024.

DR leder efter skuespillere mellem 12 og 14 år. (Foto: © (C) DR)

DR søger børneskuespillere til kommende familiejulekalender. Vi leder efter nogle sjove, seje og udadvendte børn til at spille hovedrollerne i en humoristisk, varm og rørende historie.

Du er…

  • Dreng på 12-14 år

Skal spille en rolle, der kæmper for det han tror på og ikke er bange for at sige sandheden. Han er en smule nørdet og har sin egen YouTube-kanal.

  • Pige på 12-14 år

Skal spille en rolle, der er karismatisk, ambitiøs og charmerende. Hun vil gøre alt for at opnå sine mål og er en ung Girl-Boss.

Optagelserne kommer til at foregå i hovedstadsområdet. De vil strække sig fra midten af oktober 2023 til slutningen af marts 2024. Som hovedrolle skal man forvente at være med stort set alle dage og derfor kunne tage fri fra skole i perioden. Serien produceres af DR Drama og vil blive sendt på DR1 og på DRTV.

Lyder det som noget for dig, så søg via formularen nedenfor.

Og husk:

1. Upload ét vellignende foto af dig selv.

2. Upload en kort præsentationsvideo (maksimalt to minutter), hvor du introducerer dig selv.

Når castingperioden stopper, udvælger vi de ansøgninger, der går videre til næste runde. Hører du ikke fra os, er du desværre ikke gået videre. Grundet GDPR-regler bliver alle ansøgninger slettet efterfølgende.

Deadline for tilmelding er 1. april 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KH DR Drama