DR søger ægtepar/kærestepar til ny sæson af ’Fede forhold’

Har I lyst til at komme i gang med et sjovt og anderledes eksperiment? DR1 søger par, der vil ændre livsstil.

Screendump

Har kærligheden kostet jer ekstra kilo på sidebenene? Kan det mærkes på parforholdet, at der med årene er blevet noget mere at holde om og af - så er det jer, vi leder efter.

Det er nemlig videnskabeligt bevist, at vi med tiden i forhold ofte tager lidt for mange kilo på. Vi hygger for meget og ændrer helt automatisk livsstil, når først vi har fundet vores udkårne – og det kan både ses og måles på kroppen… men også på passionen.

Har I lyst til at komme i gang med et sjovt og anderledes eksperiment, hvor I skal styrke parforholdet og ændre livsstil? Så skynd jer at skrive til os.

I vil gennem otte måneder blive fulgt af eksperter, som skal hjælpe jer med at få vægten ned og begejstringen i parforholdet op - og I vil samtidig gennemgå forskellige parforholdsforsøg. For vil en sundere livsstil kunne give jer et bedre og lykkeligere parforhold?

Er det jer, vi leder efter? Så send en mail til fedeforhold@stv.dk med en video, hvor I fortæller lidt om jeres forhold, og om hvornår og hvordan I begyndte at tage på.

Vedlæg gerne nogle billeder - både gamle og nye.