DR søger deltagere til en ny omgang 'Versus'

Nu kan du samle et hold og tilmelde det til DR1-programmet 'Versus'.

'Versus' - med Sofie Østergaard som vært - skal lave nye optagelser i november og december. Nu kan du melde dit hold til. (Foto: Bo Christensen © DR/Mastiff)

Det nervepirrende underholdningsprogram 'Versus' vender tilbage.

Kan du lide at spille og gætte med, og er du god til at begrunde, hvorfor du mener den ene vinder frem for den anden, så kan du måske blive deltager i studiet og have mulighed for at få fingre i præmiepuljen på 100.000 kroner ved at gætte med på de vanvittige og vilde dueller.

Du sammensætter selv dit hold, der skal bestå af en holdkaptajn og to hjælpere. Det kan være venner, kolleger, familie, naboer, mandelogen, mødregruppen, rollespilsklubben, bokseklubben, spejderne, eller hvem du nu kunne tænke dig at dele oplevelsen med.

Programmet handler om at gætte rigtigt i helt umulige og til tider vilde quizzer. Det er fyldt med spænding, godt humør og god energi. Gætter I rigtigt, går I videre i konkurrencen om at vinde aftenens pengepræmie på 100.000 kroner.

Selve optagelserne til programmet finder sted i november og december 2020. Men det er allerede nu, du skal ansøge om at blive deltager.

Du skal være fyldt 12 år for at være holdkaptajn og 10 år for at være hjælper.

Lyder det spændende, så tilmeld dig og dit hold her: https://shortaudition.net/Versus

Facebook
Twitter