DR søger deltagere til ny sæson af 'Øen'

DR søger deltagere til en ny omgang af det sociale eksperiment 'Øen', hvor helt almindelige danskere bliver efterladt på en øde ø, hvor de skal klare sig selv i 30 dage.

'Øen' søger deltagere til ny sæson. (Foto: Metronome)

Har du tænkt tanken om, hvad du ville gøre, hvis det var dig, der havnede på en øde ø?

Hvilket nyt samfund, du ville være en del af at skabe, og hvad dit bidrag og din rolle i en gruppe under ekstremt pres ville blive? Det kan du få chancen for at afprøve i DR1's store dokumentaristiske eksperiment 'Øen'.

Her efterlades en gruppe almindelige danskere helt alene på en øde tropisk ø - kun med vand nok til at klare sig i et døgn. Herfra skal de på egen hånd finde ly, vand og føde - og forsøge at klare sig selv i en måned.

Vi søger både mænd og kvinder i alle aldre, men du skal være over 18 år for at deltage. Eksperimentet dokumenteres af deltagerne selv, og der er ingen indblanding fra verden omkring dem. Hvordan vil de klare opgaven? Og hvordan vil opholdet på øen forandre deres syn på livet derhjemme? Hvad ville DU gøre?

Du behøver ikke at besidde særlige evner eller viden indenfor friluftsliv eller overlevelse for at deltage, men du skal have mod og vilje til at kaste dig ud i en ekstrem og unik oplevelse.

Læs mere om periode og betingelser og udfyld en ansøgning HER

Det siger deltagere fra sæson 1 om 'Øen':

Facebook
Twitter
Emner: