DR søger deltagere til ’Øen’

Vil du gribe chancen for en unik oplevelse for livet? Tage udfordringen op og prøve eventyret: At klare dig på en øde ø uden alt det, vi normalt omgiver os med, kun ved hjælp af fællesskab og egne evner?

Foto: Metronome

Har du nogensinde tænkt tanken – hvad du ville gøre, hvis du havnede på en øde ø?

Det kan du nu få chancen for at afprøve, i DR1’s store nye dokumentariske eksperiment ’Øen’.

Her efterlades en gruppe af 12 almindelige danskere helt alene på en øde, tropisk ø, kun med vand nok til at klare sig i et døgn. Herfra skal de på egen hånd, finde ly, vand og føde – og forsøge at klare sig selv i en måned.

Eksperimentet dokumenteres af deltagerne selv, og der er ingen konkurrencer, udstemninger eller indblanding fra verden omkring dem.

Hvordan vil de klare opgaven? Og hvordan vil opholdet på øen forandre deres syn på livet derhjemme? Hvad ville du gøre?

Du behøver ikke at besidde særlige evner eller viden indenfor friluftsliv eller overlevelse for at deltage, men du skal have mod og vilje til at kaste dig ud i en ekstrem og unik oplevelse. Og du må gerne have ideer til og drømme om, hvordan en sådan ny begyndelse for en gruppe mennesker kunne udfolde sig. Både mænd og kvinder kan deltage.

Du skal være sund og rask (alle deltagere skal gennemgå læge- og psykologtests), og du skal kunne tage en måned fri fra arbejde - fra midt marts til midt april. For at melde dig som deltager, klik her.

Facebook
Twitter