DR søger medvirkende til en ny sæson af 'Fede forhold'

Har kærligheden kostet jer ekstra kilo på sidebenene, og kan det mærkes på parforholdet, at der med årene er blevet noget mere at holde om og af? Så er det jer, DR leder efter.

DR søger medvirkende til en ny sæson af 'Fede forhold'.

Har kærligheden kostet jer ekstra kilo på sidebenene? Kan det mærkes på parforholdet, at der med årene er blevet noget mere at holde om og af? Så er det jer, vi leder efter.

Det er nemlig videnskabeligt bevist, at vi med tiden i forhold ofte tager lidt for mange kilo på. Vi hygger for meget og ændrer helt automatisk livsstil, når først vi har fundet vores udkårne – og det kan ikke kun ses og måles på kroppen… men også på passionen.

I 'Fede Forhold' er I med i et sjovt og anderledes eksperiment, hvor I skal styrke parforholdet og ændre livsstil. I vil gennem syv måneder blive fulgt af eksperter, som skal hjælpe jer med at få vægten ned og begejstringen i parforholdet op, og I vil samtidig gennemgå forskellige forsøg for at forbedre jeres parforhold. For vil en sundere livsstil kunne give jer et bedre og lykkeligere liv sammen?

Hvis det lyder som jer, så klik på linket og send os en ansøgning: https://forms.gle/dy92d1d9Fg7uk54u5

I kan også sende os en mail på fedeforhold@stv.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.

Optagelserne vil finde sted fra november 2022 og syv måneder frem.