DR Ultra søger kreative talenter til nyt program

Vi har brug for Danmarks aller dygtigste inden for en masse forskellige kreative fag til et nyt DR Ultra-program.

(Foto: (DR))

Er du et kæmpe kreativt talent? Vi har brug for Danmarks aller dygtigste inden for en masse forskellige kreative fag til et nyt DR Ultra-program.

Vi er på udkig efter nogle rigtig dygtige kreative talenter, som har lyst til at lære fra sig og vise deres kreative skills. I DR Ultra’s nye program skal to kendte venner dyste i forskellige kreative discipliner, som de er langt fra eksperter i. Lige netop derfor har de brug for en læremester, som måske kan være dig?

Om dig:

  • Du er mellem 10-15 år

  • Du er rigtig dygtig til noget kreativt

  • Du kan godt lide at snakke om din hobby, og er interesseret i at lære fra dig

  • Du har lyst til at være på TV

Optagelserne kommer til at foregå fra midt marts - midt maj 2020. Det bliver nødvendigt at tage fri fra skole minimum en dag. Castingen vil komme til at foregå i januar/februar måned.

Lyder det som noget for dig?

Så skriv en kort beskrivelse af dig selv, og fortæl lige præcis hvorfor du er den vi skal vælge. Send også billeder af både dig selv, og nogle af de kreative produkter du selv har lavet. Derudover send også en kort video, hvor du fortæller om dig selv, hvordan du er kreativ, og hvor du lærer, og henter inspiration fra.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ansøgningsprocessen er opdelt i flere trin, og undervejs skal der blandt andet gives accept fra en forælder/værge. Der er åben for ansøgning indtil 31. januar 2020.

Facebook
Twitter
Emner: