DR1 giver splittede familier en chance for forsoning

Har du en svær konflikt eller mistet kontakten til en kær. Så kan DR1 måske hjælpe i programserien ’Aldrig For Sent’.

Fra sidste sæson af 'Aldrig for sent' (© (c) DR)

Har du og et familiemedlem en svær konflikt? Kan I slet ikke enes, eller har I helt mistet kontakten?

Er jeres forhold konfliktfyldt, hver gang I ses? Er tiden er inde til at give forholdet til din mor eller far en chance til? Ønsker du at se dit barn, som du ikke har kontakt til? Eller savner du din søster, bror eller et andet nært familiemedlem? Måske er der en masse ting, som I aldrig har fået talt ud om?

Rigtig mange danskere kender til at have et konfliktfyldt familieforhold. Faktisk har hver femte dansker mistet kontakten til ét eller flere af familiemedlemmer. Bag programmerne ’Aldrig for sent’ står én af Danmarks førende familie- og børnepsykologer, Ulla Dyrløv. Hun hjælper familier i konfliktfyldte situationer, og ønsket er at føre familien sammen igen. Hun hjælper dem med at tage chancen og prøve at forstå, hvad der er sket i deres relation. Samtidig giver hun dem en række redskaber til at etablere en ny relation til hinanden.

Ulla Dyrløv mener, at alle skal have en chance, og det er bedre at forsøge end at lade stå til. Der er ingen garanti for, at det lykkes, men det er aldrig for sent at prøve. Og Ulla Dyrløv garanterer, at forløbet ender med afklaring på den ene eller den anden måde.

I første sæson blev Christina genforenet med sin far Bent Ole efter fire års adskillelse - og Stephanie sad for første gang i 17 år i samme stue som sin mor og far. Nu søger DR1 medvirkende til en ny sæson af TV-programmet ’Aldrig For Sent’.

Hvis du har mistet kontakten til én, du har kær, så kontakt redaktionen bag ’Aldrig for sent’ for en uforpligtende og fortrolig samtale om din situation og mulighederne i programmet.

Skriv til aldrigforsent@koncern.dk eller ring til 25 63 66 66

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve