DR1 søger iværksættere til femte sæson af programserien ’Løvens Hule’

Det er ikke længere muligt at ansøge til femte sæson af 'Løvens Hule', men hold dig opdateret vedrørende en eventuel sjette sæson af tv-programmet her på undersiden

Foto: United TV

Mangler din virksomhed penge for at nå nye højder? Har du en idé, som med den rigtige investor kan blive en solid forretning? Eller har du allerede nu en eksisterende forretning, der tjener penge, men som kunne bruge en erfaren sparringspartner til at tjene endnu flere og måske blive en verdenssucces? Så ansøg om at medvirke i femte sæson af DR1's programserie 'Løvens Hule'.

Et panel, der består af fem af Danmarks dygtigste og mest succesfulde erhvervsfolk og serie-investorer, vil i programmet vurdere, om netop din virksomhed er værd at investere i. Er svaret ja, så vil én eller flere af ’løverne’ investere deres egne penge i din virksomhed og hjælpe dig videre.

Hvis du er interesseret, så hent et ansøgningsskema her på siden og send det til LH@unitedtv.dk. Det er ikke længere muligt at ansøge til femte sæson af 'Løvens Hule', men hold dig opdateret vedrørende en eventuel sjette sæson af tv-programmet her på undersiden. som du altid nemt finder på adressen dr.dk/løvenshule.

Hent ansøgningsskema som word-fil:

Ansøgningsskema

Hent ansøgningsskema som pdf:

Ansøgningsskema

Facebook
Twitter
Emner: