DR1’s nye søndagsserie ’Grænseland’ søger nu statister

DR søger mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre og størrelser fra hele landet, til DR1’s nye historiske dramadokumentariske serie.

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland igen blev en del af Danmark. DR markerer det historiske jubilæum med en stort anlagt serie i fire dele, der hedder 'Grænseland'. (Fra original filmoptagelse hvor Kong Christian X rider over grænsen i 1920.) (Framegrab DR © Type 1)

’Grænseland’ er en historisk dramadokumentar på fire afsnit, der i samme stil som ’Historien om Danmark’ skal formidle Danmarks historie, denne gang med særlig fokus på Sønderjylland og årene 1840-1920.

Serien skal sendes i foråret 2020 - fire søndage i træk på DR1 klokken 20.00.

’Grænseland’ bliver en fortælling, der foldes ud gennem dramatiske rekonstruktioner, og dertil skal vi bruge en masse medvirkende, som er friske på at iføre sig flotte, historiske kostumer, og være med til at fortælle vores fælles historie.

Vi skal både formidle spektakulære historier om krig, konger og kærlighed, men også formidle historier om mere almindelige folk i perioden

Vi søger både mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre og størrelser fra hele landet til både små og store statistroller. Geografisk placering ikke en hindring.

Vi filmer i forskellige intervaller med start april 2019 og frem til og med november 2019. Derfor er der mulighed for at blive kontaktet angående medvirken i serien i hele denne periode.

Lyder det som noget for dig? Så send en mail til: statist@dr.dk med følgende, opdaterede informationer:

  • Fulde navn

  • Telefonnummer

  • Alder

  • Bopæl (kun by og postnummer)

  • Højde

  • Vægt

  • Et nyt billede af dig selv (Det er vigtigt, at det er vellignende, nyt og uden filtre)

  • Evt. lidt info om dig selv

  • Evt. tidligere erfaring med film/TV/teater eller andet relevant

I emnefeltet i mailen skal du skrive dit køn, alder og bopæl (kun by & postnummer).

Hvis du vælger at skrive til os, vil du modtage en kvittering på mail for din tilsendte ansøgning.

Statistopgaverne vil typisk blive belønnet med gavekort, og i nogle tilfælde vil der være større, honorarlønnede opgaver. Derudover sørger vi for forplejning under optagelserne.

Så synes du, det er spændende at være foran kameraet? Og kunne du tænke dig at komme med bag kulissen, og være med, når ’Grænseland’ ruller over skærmen? Så skal du skrive til os!

Facebook
Twitter