DR2 søger familie til program om digitale skærmes indflydelse på vores liv

Vi leder efter en familie, der i cirka tre uger vil lægge hverdag og liv til et eksperiment.

DR2 søger familier, der er friske på et lille eksperiment. (Foto: Petra Kleis © Type 1)

Er I i tvivl om, hvordan I skal tackle brugen af skærme derhjemme? Hvor meget de skal fylde, og hvordan de påvirker jeres liv og samvær? Diskuterer I nogle gange hvor meget børnene må se på deres tablet, og er der regler for skærmtid i hjemmet?

Vi leder efter en familie, der i cirka tre uger vil lægge hverdag og liv til et eksperiment. Vi vil undersøge, hvordan tablets, smartphones og computere påvirker vores liv og vores måde at være sammen på - og bruge videnskaben til at måle og undersøge det.

I er en helt almindelig familie, der kan lide at lave ting sammen, og som har diskussionen om skærmene. I er nysgerrige og åbne, som har lyst til, for alvor at undersøge hvordan skærmene influerer på vores dagligdag.

Eksperimentet følges tæt af eksperter, og vi undersøger alt fra søvn og samvær, til hvordan hjernen påvirkes af at bruge så meget tid på at kigge på en telefon eller en tablet.

Vi søger en familie på Sjælland med to børn, hvoraf den ene gerne må være teenager. Har du lyst til at høre nærmere, så skriv lidt om jeres familie til Christine Tørnquist på ctrn@dr.dk eller Ruth Storm på rust@dr.dk

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve