DR2 søger familier, der har lyst til at deltage i et eksperiment om opdragelse

Føler du dig nogle gange magtesløs og frustreret, når dine børn ikke hører efter, hvad du siger? Og kunne du tænke dig at få redskaber til, hvad du kan stille op, når du synes, det hele er gået i hårdknude?

DR søger familier med børn mellem 6 og 13 år, der vil medvirke i et program om opdragelse. Foto. DR Arkiv.

Vi vil det allerbedste for vores børn, men det kan nogle gange være svært at få familielivet til at fungere. Morgener, hvor det med at komme ud ad døren, kan føles som en umulig opgave. Ulvetimen, hvor børnene er trætte og skændes og egentlig helst bare vil sidde med en skærm. Eller når børnene skal i seng, og der er 100 overspringshandlinger…

Nu søger DR familier med børn mellem 6-13 år, som vil medvirke i et tv-program til DR2, hvor vi sætter fokus på opdragelse. To erfarne og dygtige eksperter vil tage familierne under vingerne og se på, om der er noget i opdragelsen, der kan ændres, så tingene kommer til at fungere bedre.

Med udgangspunkt i de gode råd fra eksperterne skal familierne have lyst til selv at arbejde videre med de inputs, de har fået. Efter 14 dage kommer eksperten på besøg igen for at høre, hvordan det er gået. Optagelserne vil finde sted nogle dage i januar og februar 2021.

Hvis I har lyst til at være med, så send et foto og en beskrivelse af jeres familie og de udfordringer I har med opdragelse til: LGRO@dr.dk

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter